Ce vedem in FNT: Vivaldi si Anotimpurile
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Ce vedem in FNT: Vivaldi si Anotimpurile

Un spectacol marca Gigi Căciuleanu. Adică poezie, grație, frumusețe și sens pe muzica îmbătătoare a lui Vivaldi.

"Un spectacol marca Gigi Căciuleanu. Adică poezie, grație, frumusețe și sens pe muzica îmbătătoare a lui Vivaldi. Cu binecunoscuta sa magie, coregraful coagulează actorii Naționalului din Târgu Mureș, care lucrează cu devotament sută la sută, ca vrăjiți, sub bagheta maestrului. Acumulările din mai vechiul succes, Carmina Burana, s-au păstrat neștirbite pentru ca în acest nou proiect trupa să devină și mai performantă.


Gigi Căciuleanu pune stropul de dramatism, folosește bine calitățile actoricești ale interpreților în construcția relațiilor și creează momente distincte în care fiecare dintre ei strălucește. În costume frumoase, cu cîteva obiecte al căror efect actorii îl speculează la maximum, cu posturi elegante cărora li se adaugă pigmentul dansului contemporan mixat cu veritabile momente de teatru, trupa care funcționează ceas captivează spectatorii de la primul moment la ultimul. Restul este numai frumusețe și muzica lui Vivaldi.


Cine iubește dansul contemporan care păstrează legătura cu străvechea armonie clasică și cu grația inerentă a acestei arte trebuie neapărat să vadă Vivaldi și anotimpurile, probabil unul dintre cele mai frumoase spectacole ale lui Gigi Căciuleanu. Pur și simplu, de neratat!" 

b-critic.ro

Citeste mai multe pe: http://www.b-critic.ro/spectacol/ce-vedem-in-fnt-vivaldi-si-anotimpurile/

Se cauta date despre articol...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}