Celebrul Lev Dodin – în FNT, la Bucureşti
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Celebrul Lev Dodin – în FNT, la Bucureşti

„«Livada de vişini» este piesa cea mai tragică a lui Cehov, care s-a impus în timp, însă, ca una dintre cele mai mari comedii, (…) comedia istoriei, în care personaje suntem noi. Şi în care viaţa devine parte a istoriei” – sunt cuvint...

„«Livada de vişini» este piesa cea mai tragică a lui Cehov, care s-a impus în timp, însă, ca una dintre cele mai mari comedii, (…) comedia istoriei, în care personaje suntem noi. Şi în care viaţa devine parte a istoriei” – sunt cuvintele regizorului rus Lev Dodin, invitat special al celei de-a 26-a ediţii a Festivalului National de Teatru.

Celebrul regizor se află de ieri în Bucureşti, alături de scenograful Aleksander Borovsky şi împreună cu trupa de actori şi tehnicieni ai Maly Drama Teatrdin Sankt Petersburg.

Spectacolul „Livada de vişini”, producţie a Teatrului Maly Drama – Théâtre de l'Europe, va încheia ediţia 2016 a Festivalului Naţional de Teatru.

Vă anunţăm pe această cale că la finalul reprezentaţiei din data de 30 octombrie, începând cu orele 22:00 (aproximativ), va avea loc, în foaierul „Tapiserii” al Sălii Mari a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, o întâlnire deschisă publicului cu regizorul spectacolului, Lev Dodin.

Suntem extrem de bucuroşi că putem oferi spectatorilor „Livezii...” privilegiul acestei discuţii la cald, încărcate de emoţia spectacolului.

Participarea la întâlnire este liberă, deschisă spectatorilor ambelor reprezentaţii (29 şi 30 octombrie, de la orele 19.00, TNB, Sala Mare).

Vă aşteptăm în Festival!

Foto: V. Vasiliev

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}