„Dansând în noapte”, spectacolul făcut după celebrul film al lui Lars von Trier, se joacă duminică în FNT
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

„Dansând în noapte”, spectacolul făcut după celebrul film al lui Lars von Trier, se joacă duminică în FNT

Duminică, 30 octombrie, de la ora 20.00, se va juca în cadrul celei de a XXVI-a ediții a Festivalului Național de Teatru, spectacolul „Dansând în noapte” de Patrick Ellsworth, după filmul „Dancer in the Dark” al lui Lars von Trier. Producția Teatrul

Duminică, 30 octombrie, de la ora 20.00, se va juca în cadrul celei de a XXVI-a ediții a Festivalului Național de Teatru, spectacolul „Dansând în noapte” de Patrick Ellsworth, după filmul „Dancer in the Dark” al lui Lars von Trier.

Producția Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov este un demers regizoral semnat de Vlad Massaci, un discurs artistic despre natura sacrificiului, despre arta de a vedea în esența lucrurilor chiar atunci când lumina ochilor se stinge.

Un spectacol de teatru ce sparge barierele stilistice, dar care păstrează, intrinsec, prin poveste, dimensiunea emoţionantă a celebrului film al lui Lars von Trier.

Mădălina Ciotea, interpreta personajului principal este deținătoarea unui instrumentar de stări și nuanțe interpretative care tranmsmit o încărcătură maximă de adevăr și care emoționează publicul prin capacitatea de a-și asuma o identitate scenică ce bulversează prin puritate și forță.

Spectacolul a obținut în 2015 nu mai puțin de trei premii în cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporană ediția a XXVI-a, Brașov: Premiul pentru cel mai bun spectacol, Premiul pentru cea mai bună regie – Vlad Massaci, iar Mădălina Ciotea a primit Premiul special al juriului pentru rolul Selma.

„Veniţi să vedeţi o femeie pe care întunericul nu o poate opri din a dansa cu viaţa”, spune Mădălina Ciotea, înterpreta Selmei.

Spectacolul se va juca (duminică, 30 octombrie, ora 20:00) la Sala Studio a Teatrului Național “I.L.Caragiale” București, iar biletele se pot achiziționa de pe platforma www.mystage.ro.

Dansând în noapte ★ FNT 2016

Dansând în noapte

de Patrick Ellsworth

Cu: Mădălina Ciotea, Bianca Zurovski, Marius Cordoş, Maria Gârbovan, Gabriel Costea, Mirela Borş, Claudiu Mihail, Vlad Pavel, Relu Siriţeanu și copilul Vlad Ţigănuş

Regia: Vlad Massaci

Scenografie, light design, conceptieşi realizare video: Andu Dumitrescu

Coregrafia: Andrea Gavriliu

 

 

 

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}