Lia Bugnar: „Simpla selecție în Festival devine un premiu”
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Lia Bugnar: „Simpla selecție în Festival devine un premiu”

Câtă vreme un spectacol stârnește curiozitatea, se vor cumpăra bilete, vor fi spectatori în sală, e de părere Lia Bugnar pentru care spectatorul e cel mai important și care invită publicul la „Fata din curcubeu”, prezentat în FNT pe 21 și 22 octombri

Câtă vreme un spectacol stârnește curiozitatea, se vor cumpăra bilete, vor fi spectatori în sală, e de părere Lia Bugnar pentru care spectatorul e cel mai important și care invită publicul la „Fata din curcubeu”, prezentat în FNT pe 21 și 22 octombrie, de la orele 22.00, la Godot Café Teatru.

„Fata din curcubeu este un spectacol cu o singură actriță, un one-woman show, în care joacă Ilona Brezoianu, o actriță foarte tânără, care abia a terminat masterul de un an. E o poveste a unei femei de pe stradă”, spune Lia Bugnar.

„În general, e bine să nu ratezi spectacolele care vin din străinătate, știu că selecția e una destul de reușită de fiecare dată în ceea ce privește spectacolele din afara țării. Dar recunosc că sunt și spectacole din țară pe care mi-aș dori mult să le văd. De exemplu, mi-ar plăcea să văd tot ce vine de la Cluj și o implică pe Ada Milea și trupa de acolo”, mai adaugă autoarea Fetei din curcubeu.

INFO:

Fata din curcubeu

de Lia Bugnar

Distribuția:

Ilona Brezoianu

Regia: Lia Bugnar

Light Design: Dragoș Petrișor

Durata: 1h 20 min (fără pauză)

Godot Cafe-Teatru, Bucureşti

Un one-woman show. O femeie a străzii își spune povestea celor care trec pe lângă ea fără să o asculte. „Curcubeu” este un cinematograf în care această femeie își duce clienții, fiind prea săracă pentru a închiria o cameră la hotel. Povestea vieții ei pe care pare să o spună iar și iar, deși nimeni nu are răgazul să o asculte, este surprinzătoare și plină de referințe cinematografice dobândite involuntar în timp ce practică cea mai veche meserie din lume, întreruptă pe alocuri de cântece pe care tot ea le cântă. Calitatea spectacolului stă în simplitate, frumuseţea poveștilor și capacitatea actriței de a trece cu ușurință de la comedie la dramă și înapoi, într-un du-te vino emoțional absolut cathartic pentru spectator.

 

 

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}