Liviu Romanescu: „În FNT am văzut unele dintre cele mai marcante spectacole”
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Liviu Romanescu: „În FNT am văzut unele dintre cele mai marcante spectacole”

DEBUTANT ÎN FESTIVALUL NAȚIONAL. Actorul în vârstă de 29 de ani a studiat teatru în România, dar și în Marea Britanie (Oxford!). S-a întors în țară și își scrie povestea alături de compania Vanner Collective, pe care a co-fondat...

DEBUTANT ÎN FESTIVALUL NAȚIONAL. Actorul în vârstă de 29 de ani a studiat teatru în România, dar și în Marea Britanie (Oxford!). S-a întors în țară și își scrie povestea alături de compania Vanner Collective, pe care a co-fondat-o. În FNT va juca alături de iubita lui, actrița Denisa Nicolae, în spectacolul „Lungs”, pe unul dintre cele mai puternice texte contemporane. Liviu Romanescu joacă pentru prima dată în Festivalul Național de Teatru.

Traducerea: Denisa Nicolae, Liviu Romanescu

Distribuția:

Ea: Denisa Nicolae

El: Liviu Romanescu

Regia: Nicolae Constantin Tănase

Scenografia: Adeline Andreea Bădescu

Durata: 1h 30 min (fără pauză)

VANNER Collective, în colaborare cu Teatrul LUNI de la Green Hours, Bucureşti

Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tînăr îşi dorește un copil. Dacă se gândesc prea mult, n-o vor face niciodată. Dar dacă se grăbesc, poate fi un dezastru.

„Aş putea zbura până la New York şi înapoi zilnic timp de șapte ani şi tot n-aş lăsa o amprentă de carbon la fel de mare ca atunci când aş avea un copil. 10 000 de tone de CO2. Cât greutatea turnului Eiffel. E ca şi cum aş naşte turnul Eiffel.”

Care dintre acestea va supravieţui – planeta sau relaţia?

Foto: Cristian Munteanu

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}