MERCEDES BENZ susţine valoarea teatrului românesc
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

MERCEDES BENZ susţine valoarea teatrului românesc

Timp de zece zile, în perioada 21 – 30 octombrie, Bucureştiul devine o capitală europeană a teatrului.  Festivalul Naţional de Teatru aduce aici nu numai cele mai semnificative spectacole din ţară, nu numai cei mai importanţi creatori români, dar şi

Timp de zece zile, în perioada 21 – 30 octombrie, Bucureştiul devine o capitală europeană a teatrului. 

Festivalul Naţional de Teatru aduce aici nu numai cele mai semnificative spectacole din ţară, nu numai cei mai importanţi creatori români, dar şi vedete ale teatrului şi dansului european. Legende vii, creatori de elită, simboluri ale creaţiei teatrale şi coregrafice europene din ultimele decenii vor veni, unii pentru prima dată, în România. Iar spectacolele lor, care au cucerit marile capitale, pot fi urmărite în această ediţie a Festivalului. 

Pentru ei, creatorii, pentru publicul care este invitat să se simtă altfel în această perioadă, pentru noi toţi, care ieşim dintr-un timp al normalităţii cotidiene, FNT vine şi cu una dintre cele mai frumoase, cunoscute şi apreciate maşini din lume. 

Mercedes Benz este maşina oficială a Festivalului Naţional de Teatru. 

Cu o puternică tradiţie marcată de rigoarea germană, dar şi cu o istorie încărcată de vise, de creaţie, de impulsionări pentru o tehnologie din ce în ce mai avansată, Mercedes Benz scrie pagini din istoria automobilului sub frontispiciul stelei sale călăuzitoare. 

Simbol al eleganţei şi calităţii şi unul dintre cele mai puternice branduri de maşini din întreaga lume, Mercedes Benz continuă să inoveze, sub semnul pasiunii şi perfecţiunii. „În căutarea firească a excelenţei” reprezintă şi un ghid, dar şi un drum al asocierii Mercedes Benz cu evenimente notabile din România, Festivalul Naţional de Teatru fiind înscris în acest portofoliu în ultimii trei ani. 

În următoarele zile pot fi întâlnite prin oraş maşinile Mercedes Benz inscripţionate cu semnul FNT, purtând invitaţii şi artiştii la repetiţii, la spectacole, la interviuri. Ca într-o adevărată capitală europeană a teatrului!

Foto: Andrei Gîndac 

Relaţii presă FNT

14 octombrie 2016 

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}