Raluca Aprodu: „Îmi amintesc de pe vremea facultății cum mergeam în FNT”
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Raluca Aprodu: „Îmi amintesc de pe vremea facultății cum mergeam în FNT”

Actrița Raluca Aprodu invită publicul la spectacolul „Băiatul din Brooklyn”, în regia lui Cristi Juncu, prezentat în Festivalul Național de Teatru, pe 24 și 25 octombrie, de la orele 20.00 și respectiv 18.00, la Sala Atelier a Teatrului „I.L. Caragia

Actrița Raluca Aprodu invită publicul la spectacolul „Băiatul din Brooklyn”, în regia lui Cristi Juncu, prezentat în Festivalul Național de Teatru, pe 24 și 25 octombrie, de la orele 20.00 și respectiv 18.00, la Sala Atelier a Teatrului „I.L. Caragiale”.

„M-am bucurat foarte mult când am aflat despre selecția din FNT. (...) Cu regizorul Cristi Juncu am mai lucrat și de fiecare dată e o bucurie. E un spectacol cu mult umor și cu foarte multă emoție, în care este vorba despre relațiile interumane, despre trecut, despre părăsire, despre speranța de mai bine, despre un nou început, deci le are pe toate și m-aș bucura dacă oamenii ar veni să-l vadă, pentru că e un spectacol foarte bun”, spune Raluca Aprodu despre „Băiatul din Brooklyn”, spectacolul Teatrului Evreiesc de Stat, prezent în această ediție a Festivalului Național de Teatru.

„Eu îmi amintesc de pe vremea facultății cum mergeam în FNT. Mi-aș dori să văd spectacole pe care altfel nu poți să le vezi în București”, recunoaște actrița.

 

 

INFO:

Băiatul din Brooklyn

de Donald Margulies

Traducerea: Bogdan Budeș

Distribuția:

Eric Weiss: Tudor Istodor

Manny Weiss: Andrei Finți

Ira Zimmer: Marius Călugărița

Nina: Raluca Aprodu

Alison: Mihaela Velicu

Melanie Fine: Natalie Ester

Tyler Shaw: Cezar Grumăzescu

Regia: Cristi Juncu

Scenografia: Vladimir Turturică

Ilustrația muzicală: Cristi Juncu

Durata: 2 h 20 min (fără pauză)

Teatrul Evreiesc de Stat, Bucureşti

Un romancier are în sfârşit succes cu romanul său autobiografic, dar exact cândcariera lui e pe val, căsătoria, prietenii şi sănătatea tatălui său intră vertiginos în declin. Băiatul din Brooklynprezintă cariera scriitorului Eric Weiss, al cărui roman autobiografic devine bestseller, în timp ce viața sa personală e compromisă. Soţia îl părăseşte, tatăl bolnav este internat în spital, prietenul lui din copilărie crede că l-a trădat. O privire amuzantă și emoţionantă asupra familiei, prietenilor şi succesului. O piesă inteligentă, provocatoare, care atinge resorturile intime ale fiecăruia, demonstrând ştiinţa dramaturgului american în a descifra psihologia relaţiilor.

Foto: Oana Monica Nae

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}