Șerban Pavlu: „FNT este necesar!”
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Șerban Pavlu: „FNT este necesar!”

Actorul Șerban Pavlu vorbește despre spectacolele în care îl vedem în Festivalul Național de Teatru.În trei spectacole din FNT joacă în această toamnă Șerban Pavlu: „Sunset Limited” (regia: Andrei și Andreea Grosu), „Cutia Pandorei” (regi...

Actorul Șerban Pavlu vorbește despre spectacolele în care îl vedem în Festivalul Național de Teatru.În trei spectacole din FNT joacă în această toamnă Șerban Pavlu: „Sunset Limited” (regia: Andrei și Andreea Grosu), „Cutia Pandorei” (regia: Felix Alexa) și „Creditul” (regia: Mihai Constantin).Ce spune actorul că și-ar dori să nu rateze în Festival, ca spectator? „Sunt curios să văd generația nouă.”

INFO:

The Sunset Limited

de Cormac McCarthy

Traducerea: Ioana Pelehatăi

Distribuția:

Black: Richard Bovnoczki

White: Șerban Pavlu

Regia: Andrei & Andreea Grosu

Scenografia: Vladimir Turturică

Light Design: Andrei & Andreea Grosu

Durata: 1h 35 min (fără pauză)

Teatrul UNTEATRU, Bucureşti

„The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică. Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absenţa ei. E despre prietenie. E despre Dumnezeu. Sau nu. E despre toate astea și despre nimic din toate astea. Probabil e unul dintre cele mai intime spectacole care ti se pot întâmpla. Atât de personal, că ţi se face frică. Sau nu. Sau dor. E despre doi oameni care au nevoie. Atât.

Aceasta nu este o prezentare a spectacolului. E puțin mai mult. E o confesiune. Curajoasă.” (Andrei și Andreea Grosu)

Fotografie din spectacolul „Sunset Limited”.

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}