Termeni si Conditii
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Termeni si Conditii

Termenii si conditiile platformei myStage.

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.myStage.ro (denumite in continuare 'Termeni si Conditii') stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.myStage.ro (denumit in continuare 'Site' si/sau 'myStage') ori poate utiliza in orice mod serviciul myStage oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare 'Serviciului myStage'), si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. Mystage Ticketing SRL (denumita in continuare 'Mystage'),cu sediul in Bucuresti, sector 2, B-dul Vasile Lascar nr. 33, ap. 22, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/9661/06.08.2015 cod de inregistrare fiscala RO 34860670, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului myStage, o platforma on-line de rezervare/cumparare bilete spectacole, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul myStage (denumita in continuare 'Utilizator'). Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului myStage, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca Mystage sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de utilizatori.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mystage va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice si, in special, derularea operatiunilor de vanzare-cumparare on-line a biletelor aferente diverselor evenimente organizate de/in colaborare cu mySTAGE. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre Mystage. Aceasta imposibilitate de beneficiere a serviciilor este datorata normelor in vigoare referitoare la modul de efectuare a platilor online, fiind necesare atat in validarea destinatarilor corecti ai serviciilor achizitionate, cat si in validarea platilor efectuate online. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Mystage si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Mystage si altor companii din acelasi grup cu Mystage.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre Mystage si partenerii sai contractuali. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre Mystage. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa: contact@mystage.ro . Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului, continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Mystage si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in uz personal. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Mystage. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

Este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: myStage - www.myStage.ro) sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: 'Informatii furnizate prin amabilitatea myStage'. Mystage isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail: contact@mystage.ro cu specificatia 'In atentia redactiei myStage'.Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Mystage, ci numai raspunderea persoanelor respective.

In cazul specific de revanzare a continutului (text, video, foto, bilete) contul cumparatorului va fi dezactivat, impreuna cu orice bilete puse in vanzare de catre acesta

Servicii oferite contra cost:

Bilete pentru spectacole

myStage ofera spre vanzare - bilete pentru o plaja larga de evenimente utilizatorilor inregistrati pe Site, in schimbul achitarii acestor bilete on-line, cu card-ul bancar. Biletele comandate sau achitate prin intermediul Site-ului vor fi trimise prin e-mail-ul inscris pe site de catre utilizator. Nu se vor vinde bilete persoanelor care nu au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respectivul eveniment prin intermediul Site-ului.Nu se vor vinde bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere.Mystage isi rezerva dreptul de a anula comenzile care nu contin informatii de identificare corecte pentru beneficiarii serviciilor. Locurile selectate devin rezervate in momentul confirmarii platii dumneavoastra. Mystage isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara un anunt public in prealabil. Persoanele aflate in fluxul de achizitie de bilete vor primi o notificare la schimbare preturilor (atat crestere cat si scadere). Schimbarea preturilor biletelor nu afecteaza rezervarile facute inainte de efectuarea schimbarii.Platforma myStage foloseste un sistem de preturi de tip dinamic. Pretul poate varia in functie de numerosi factori, incluzand dar fara a se limita la cerere, data spectacolului sau rating-uri. Sistemul de preturi dinamice este folosit pentru a crea o experienta de achizitie accesibila pentru orice potential client. Prin prisma acestui sistem dinamic, comisionul mySTAGE variaza intre -10% si 100%, detaliile acestuia regasindu-se in pagina 'checkout' inainte de efectuare a platilor cat si in factura detaliata emisa dupa plata si disponibila la cerere. Comisionul se aplica exclusiv tranzactiilor online facute prin mySTAGE. TVA-ul se aplica exclusiv comisioanelor mySTAGE. Valoarea biletelor si fiscalizarea acestora este responsabilitatea organizatorului evenimentului. Toate biletele achizitionate din reteaua fizica mySTAGE beneficiaza de comision 0, ca o alternativa pentru clientii mySTAGE.

Vouchere Valorice

Voucherele achizitionate de pe mystage.ro nu pot fi anulate si nu se poate returna contravaloarea lor, indiferent de motivul invocat. Fiecare voucher este valabil 365 de zile de la data achizitiei de pe platforma mystage.ro Daca o comanda se achita prin voucher, dar nu este cheltuita toata suma disponibila, diferenta ramasa pana la valoarea voucherului nu este rambursabila. mySTAGE isi rezerva dreptul de a anula voucherele pentru care exista suspiciunea ca au fost obtinute prin fraudarea sistemului, impreuna cu biletele achizitionate folosind aceste vouchere. Orice voucher achizitionat de pe mystage.ro poate fi utilizat pentru o singura comanda plasata pe mystage.ro, o singura data.

Alte produse

myStage poate intermedia vanzarea altor produse ( tricouri, genti, caiete program, etc ) in numele organizatorilor de evenimente cu care colaboreaza.

Taxe bancare

In functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor pentru care Mystage comercializeaza bilete sau intermediaza vanzari de produse, pot exista taxe suplimentare. Taxele suplimentare reprezinta costurile survenite din procesarea produselor de catre platforma mySTAGE. Aceste taxe suplimentare nu contin costul de procesare bancara, cost acoperit in totalitate de catre mySTAGE.

Utilizarea biletelor myStage

Accesul la spectacole se va face doar dupa validarea la intrare a codului QR al biletelor, cu ajutorul terminalului electronic myStage. Sunt acceptate urmatoarele modalitati de prezentare a codului QR in vederea validarii: biletul printat primit prin e-mail sau e-mail-ul prezentat direct pe un terminal mobil, biletul electronic de pe telefonul mobil din sectiunea 'Biletele mele' de pe Site. Este in datoria dumneavoastra de a va asigura de functionarea terminalului mobil propriu si de existenta si validitatea biletului electronic, a accesului la internet, etc. Alternativ, daca nu exista posibilitatea prezentarii cu biletul electronic, este de datoria dumneavoastra sa imprimati biletul electronic in intregime, incluzand elementele de identificare (cod QR, informatii spectacol, numar locuri, etc).In cazul achizitionarii mai multor bilete/locuri la un spectacol, utilizatorii vor primi multiple coduri QR care vor face dovada numarului de locuri rezervate. Prin achizitionarea de bilete pe myStage, utilizatorii accepta sa respecte regulamentul de functionare al teatrului, asa cum este el publicat pe site-ul lui oficial. Teatrul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul acelor persoane care nu respecta regulamentul de functionare al teatrului. myStage nu acorda niciun fel de despagubire daca accesul nu a fost permis din cauza incalcarii regulamentului teatrului.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, myStage accepta urmatoarele modalitati de plata: plata cu cardul bancar.

Plata cu cardul

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre LibraPay si Libra Internet Bank, partenerii myStage in procesarea acestor plati. Comunicatia intre client si procesatorul de plati se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile dumneavoastra financiare vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati. myStage nu stocheaza, primeste sau proceseaza in niciun fel detaliile tranzactiilor bancare (numar card, CVV, etc).Procesarea platilor se va face doar in LEI. In cazul in care clientul are contul in alta valuta, suma va fi automat convertita in LEI, la cursul bancii Libra din ziua respectiva.Taxele de procesare bancara a platilor sunt acoperite in totalitate de catre mySTAGE

Traficul de date

Traficul de date asociat utilizarii Site-ului se taxeaza conform planului tarifar al operatorului de telefonie mobila.

Returnarea contravalorii biletelor

mySTAGE lucreaza pe modelul de comisionar pentru evenimente de tip activitati de agrement. Conform OUG 34/2014, mySTAGE se incadreaza in exceptiile articolului 9, punctul 1 - prevazute in articolul 16, litera L. Drept urmare, in cazul mySTAGE, nu exista drept de retragere unilateral  a contractului pentru activitatile prestate in perioada de 14 zile, perioada valabila pentru alte tipuri de achizitii. Cu toate acestea, in spirit de fair-play, atâta timp cât cauzele invocate pentru returnare sunt unele exceptionale, mySTAGE poate executa returul comenzilor, excluzand comisioanele percepute de catre mySTAGE pentru utilizarea platformei.

Returul contravalorii biletelor se poate cere in maxim 6 zile de la data achizitionarii biletelor prin intermediul myStage.ro dar nu mai tarziu de 7 zile pana la data desfasurarii evenimentului pentru care se cere returul contravalorii biletelor achizitionate.Exceptie de la returul biletelor fac spectacolele care au loc la Teatrul National “I. L. Caragiale” din Bucuresti, unde returul nu se face indiferent de cauzele invocate, indiferent de perioada. Orice cerere venita dupa termenul de 6 zile de la data achizitionarii biletelor va trebui inaintata catre organizatorul spectacolului. In acest caz politica de retur ce va fi aplicata va fi cea a organizatorului. Datele de contact ale organizatorilor se gasesc atasate tuturor evenimentelor. Mystage este un intermediar intre organizatorii de evenimente si spectacole si cumparatori si nu detine biletele puse in vanzare.

Ca situatie specifica, in cazul anularilor sau amanarilor spectacolelor, responsabilitatea returnarii valorii biletelor este a organizatorilor de eveniment. mySTAGE poate facilita returnarea contravalorii sumelor pentru aceste situatii doar in cazul aprobarii acestor activitati de catre organizator.

Pentru a beneficia de returul banilor pentru biletele cumparate este necesara trimiterea unui e-mail catre contact@mystage.ro cu subiectul 'RETUR -SERIE COMANDA-' (ex.: RETUR MYSTAGE-000000) impreuna cu o copie a dovezii de plata aferenta comenzii, primita de la procesatorul de plata (E-mail primit ca si confirmare a platii, nu e-mailul care contine biletele). Adresa de e-mail folosita va trebui sa fie cea cu care aveti contul myStage.
Comisionul aferent comenzilor efectuate nu se va returna, indiferent de motivul amanarii, anularii sau cererii de retur a comenzilor.

Returnarea contravalorii oricarui alt produs achizitionat prin intermediul MyStage.ro

Returul oricarui produs ce nu reprezinta bilete la evenimente (tricouri, genti, caiete spectacol, etc) se poate cere la maximum 14 zile de la achizitia acestora. mySTAGE poate facilita returnarea contravalorii sumelor pentru aceste produse de la comerciant, in cazul in care acest lucru este posibil.

Limitarea raspunderii

myStage nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul. myStage nu este responsabila pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgând din, sau in legatura cu acest serviciu. Totusi, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostri, myStage va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude. Mystage nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Mystage va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.Cu toate acestea, Mystage nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Mystage pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. In cazul aparitiei situatiei de forta majora, Mystage si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Mystage, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.Utilizatorii renunta la cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului myStage sau orice alt aspect relationat Serviciului myStage.

In unele cazuri, exista posibilitatea ca un organizator de spectacole, independent de mySTAGE, sa faca poze in locatia respectiva si sa va ceara acordul pentru utilizarea acestor poze in scop comercial.

Pentru produsele achizitionate de pe mySTAGE.ro ce nu reprezinta bilete la evenimente, responsabilitatea pentru livrarea, calitatea si returul respectivelor produse nu revine comerciantului produselor - mySTAGE actionand ca intermediar intre comerciant si cumparator.

Toate deciziile de reprogramare sau de anulare ale evenimentelor sunt luate exclusiv de catre organizatorii acelor evenimente. Organizatorii evenimentelor respective sunt sigurii care pot decide returnarea contravalorii pentru biletele achizitionate si conditiile in care aceasta operatiune de returnare se desfasoara. mySTAGE este un intermediar care actioneaza in numele organizatorilor de evenimente si nu ia decizii cu privire la anularea sau reprogramarea evenimentelor si nici in ceea ce priveste returnarea contravalorii biletelor.

In cazul in care nu sunteti de acord cu decizia organizatorului - transmisa de catre mySTAGE, va rugam sa va adresati direct organizatorului pentru solutionarea respectivei situatii.

In conformitate cu ordonanta de urgenta nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor masuri in contextul situaţiei epidemiologice determinate de raspândirea virusului SARS-CoV-2, pentru evenimentele ce urmau a fi sustinute in perioada in care se suspenda dreptul de organizare a evenimentelor prin decizia organizatorilor acestora (incluzand perioada 8 martie - 4 noiembrie 2020, dar si in perioadele urmatoare in care se aplica masurile), se aplica regulile urmatoare:

  • 1. In cazul reprogramarii evenimentului, biletele achizitionate vor putea fi folosite pentru noua data, cumparatorii beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramarii evenimentului.
  • 2. In cazul anularii evenimentelor sau in cazul spectatorii nu pot utiliza biletul la data reprogramarii evenimentului, spectatorii vor primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga suma platita organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii din gama oferita de catre organizator, conform unui regulament comunicat de organizator. In acest caz, se va face returul contravalorii pentru biletele achizitionate, excluzand comisioanele percepute de catre mySTAGE pentru utilizarea platformei.
  • 3. In cazul incare nu se aplica nici unul din punctele de mai sus, se va face returul contravalorii pentru biletele achizitionate, excluzand comisioanele percepute de catre mySTAGE pentru utilizarea platformei.
  • Modificarea Termenilor si Conditiilor

    Mystage are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul myStage ori prin accesarea Site-ului, utilizatorul este de accord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale Site-ului, in forma si cu continutul de la data accesarii.

    Legea aplicabila. Litigii

    Drepturile si obligatiile utilizatorilor Site-ului si ale Mystage, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Se cauta date despre articol...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}