Vă aşteptăm la licitaţia caritabilă ARTMARK - FNT!
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Vă aşteptăm la licitaţia caritabilă ARTMARK - FNT!

Sâmbătă, în penultima zi a Festivalului Naţional de Teatru, vă aşteptăm alături de noi pentru a încerca să dăm din nou sens noţiunii de omenie. Gândul fiecaruia dintre noi către artiştii care au slujit timp de o viaţă publicul şi scena şi care acum s

Sâmbătă, în penultima zi a Festivalului Naţional de Teatru, vă aşteptăm alături de noi pentru a încerca să dăm din nou sens noţiunii de omenie. Gândul fiecaruia dintre noi către artiştii care au slujit timp de o viaţă publicul şi scena şi care acum se află în nevoie – se poate materializa într-un ajutor concret, dacă răspundeţi în număr cât mai mare invitaţiei noastre: 

Astfel, în data de 29 octombrie, începând cu orele 12.00, la sediul Galeriilor Artmark (Str. C.A. Rosetti, nr.5), FNT vă invită la o licitaţie caritabilă cu diferite obiecte de artă, obiecte personale sau artefacte-mărturii ale activităţii teatrale, oferite de către artişti de seamă ai momentului, sau de familiile acestora.

Sumele strânse din vânzarea acestor obiecte vor fi donate programului caritabil iniţiat de UNITER – Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”. 

Licitaţia caritabilă, desfăşurată sub genericul „Dăruind vei dobândi”, va scoate la lumină – pentru al treilea an consecutiv în FNT – cincizeci de lucruri personale donate de actori, sau de familiile şi prietenii acestora. Sunt obiecte-martor, încărcate de emoţie umană şi artistică: schiţe celebre de decor şi costume din spectacole memorabile, lucrări de grafică, pictură sau fotografie, bijuterii, precum şi alte artefacte aparţinând unor momente de graţie petrecute pe scena românească de-a lungul timpului. Amatorii de artă care se vor afla la sediul Artmark din Palatul Cesianu-Racoviţă în penultima zi de Festival se vor pune, prin achiziţiile lor, în slujba celor ce-au oferit în viaţa petrecută pe scenă sau din culise, emoţia. E un mod simplu în care puteţi contribui la readucerea zâmbetului pe faţa unor artişti, scoţându-i din uitarea şi nevoile în care au fost împinşi de meandrele vieţii.

 

Între donatori îi veţi putea regăsi (conform ordinii alfabetice a licitaţiei) pe: Puiu Antemir, Irina Bârlădeanu, Coca Bloos, Dragoş Buhagiar, Diana Cavaliotti, Ştefan Caragiu, Liliana Cenean, Ştefania Cenean, Dorina Lazăr, Horaţiu Mălăele, Maia Morgenstern, Sibila Oarcea, Ruxandra Onofrei, Anca Pâslaru, Oana Pellea, Viorica Petrovici, Anca şi Daniel Răduţă, Valeria Seciu, Helmut Stürmer, Mihaela Teleoacă, Iuliana Vîlsan ş.a..

Vă anunţăm că la finalul licitaţiei participanţii vor avea parte şi de o plăcută surpriză oferită de actriţa Adina Popescu. 

Puteţi afla informaţii suplimentare despre preţurile de pornire şi organizatori, dar şi să vizualizaţi obiectele donate care vor fi  scoase la licitaţie pe site-ul online Artmark. 

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la licitaţia caritabilă „Dăruind vei dobândi”, organizată în 29 octombrie 2016 de Artmark şi Festivalul Naţional de Teatru!.

Foto: Adi Marineci

Tag-uri

FNT2016

Se cauta date despre articol...

Se cauta articole similare...

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}