Bilete la E Ora de Păpuși!
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

E Ora de Păpuși!

De la: Teatrul de Artă București

Regia: Ana Crăciun-Lambru Cu: Ana Crăciun-Lambru si altii

“E Ora de Păpuși! It’s Puppet Time!” este un spectacol interactiv, creat pentru bucuria întregii familii.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

“E Ora de Păpuși! It’s Puppet Time!” este un spectacol interactiv, creat pentru bucuria întregii familii. Printr-un pot pourri de momente încărcate de emoție și umor, publicul descoperă mai multe feluri de păpuși, care de care mai năstrușnică: Marionetele Storki și Noki - prieteni nedespărțiți și dansatori iscusiți, Păpușa cu tije, Tigruț - un acrobat neînfricat până la... primul salt și Păpușa mănușă, Mot, o marmotă prietenoasă, dar foarte, foarte somnoroasă. Aventurile lor se împletesc cu încă trei povești ce mângâie sufletul!


"Eu cred cu tărie că teatrul de păpuși poate face lumea mai bună și vă invit să-mi fiți alături în această misiune!" (Ana Crăciun-Lambru)


Spectacolul s-a jucat cu succes în multe orașe din țară (București, Cluj, Ploiești, Câmpulung, Focșani, Buzău, Piatra Neamț), în cadrul festivalurilor organizate de Teatrul Ion Creangă, “Bucurestii lui Caragiale” și “Amintiri din Copilarie”.

"E Ora de Păpuși! It's Puppet Time!" a fost prezentat și la U.S. Embassy Bucharest, la invitația Doamnei Mari Klemm, soția Ambasadorului American, Dl. Hans Klemm.


“Thank you very much again for your nice performance at the US Embassy on September 29th. Unfortunately, we could stay only for the first part of the show, but we heard everybody enjoyed it so much, in particular, all of the kids! I was so impressed by the expressions of puppets with your hands’ refined movement. We wish you all the best and successful performances. Looking forward to seeing you again in another opportunity of the show.

Kind regards,

Mari and Hans Klemm


Ana Crăciun-Lambru a obținut diploma Master of Fine Arts in Puppetry, în cadrul Puppet Arts Program la Universitatea Connecticut printr-o bursă Fulbright. În timpul studiilor a fost implicată în numeroase reprezentații, proiecte și workshop-uri oferite de Puppets Arts Program, Ballard Institute and Museum of Puppetry și Connecticut Repertory Theatre. De asemenea, a colaborat cu artiști ca Wyatt Cenac sau Keith Lockhart și Boston Pops Orchestra.

În Septembrie 2016, a reprezentat Statele Unite la World Puppet Carnival în Lodz, Polonia ,cu spectacolul ei Dust, pentru care a primit premiul Best Actress. În prezent, Ana este implicată într-o serie de proiecte personale adresate publicului tânăr și adult, menite să aducă noi idei în spaţiul Teatrului de Păpuşi contemporan din România.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}