Anii interbelici ai Bucureștiului au fost, asemenea fratelui mai mare, Parisul, anii unei descătușari, o perioadă pansament după un război care a răvășit lumea.
Cadoul ideal, indiferent de ocazie
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
Cadoul perfect pentru cei dragi
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
si te vom anunta cand vor fi spectacole noi
{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
{{rep.locuriRamase}} bilete ramase
{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
“Femeia, eterna poveste” - poveste interbelică
Regia: Atilla Vizauer
Scenariul: Ema Stere
Scenografia: Anca Albani
Coregrafia: Ioana Macarie
Aranjament muzical: Raul Kusak
Anii interbelici ai Bucureștiului au fost, asemenea fratelui mai mare, Parisul, anii unei descătușari, o perioadă pansament după un război care a răvășit lumea. Între doua conflicte mondiale, umanitatea a simțit nevoia sa își arate frumusețea, ba chiar sa o pună în vitrina posterității. Artiștii s-au întrecut în capodopere, femeile în eleganță, bărbații în rafinament, iar parfumul bucuriei de a trăi s-a răspândit în toată Europa. De atunci și pana astăzi, România și Bucureștiul nu au mai fost niciodată sub o asemenea lumina. Așa s-au născut nostalgiile, așa au apărut legendele, de aceea pofta de a respira, fie și într-un spectacol, aerul Micului Paris nu se va sfârși niciodată.
O bucatareasă și un chelner bârfesc pe terasa restaurantului "Leul și cârnatul". Intrebarea care nu își găsește, deocamdată, un răspuns este cine a ucis-o pe Tita Cristescu, Miss România anului 1926. Suntem, așadar, în plină perioadă interbelică, prin urmare muzica de dragoste acompaniază o ancheta a la Agatha Christie într-un București plin de frumuseți, dar și de mistere. O poveste adevărată, o cutie cu bomboane cu aromă de migdale, un chelner mare amator de epigrame, un bucătar de la Paris și multă lume bună. Un București așa cum doar poveștile îl mai pot aminti, pe scena Teatrului Stela Popescu.
O seară de desfătări muzicale și dueluri spirituale se transformă încet în seara plină de suspans al dezlegării unei intrigi polițiste, spre a sfârși într-o farsă ce lasă totuși o umbră de îndoială, ce poate provoca în sufletul și mintea spectatorului curiozitatea de a răsfoi, după spectacol, prin istoriile Bucureștiului, de a regăsi imaginile sale în nuanțe de sepia și oamenii săi cu poveștile lor pasionale.
instrumentiști: Raul Kusak/Alexandru Burcă (pian), Gabriel Stănescu (vioară), Ionuț Preda (acordeon)
dansatori: Andrei Dogaru, Cosmin Vasile, Alexandra Dogaru ,Silvia Maurițiu, Cristina Marin, Ioana Petric
Durata – 70 minute fără pauză
Premiera – 18 ianuarie 2019, ora 19:00, București - Palatul Național al Copiilor, Sala Mică
Recomandare public 16 +
Mesaj important: obligațiile spectatorilor privind măsurile de prevenire a contaminării cu SARS-COV19:
Odată cu ieșirea municipiului București din scenariul roșu și intrarea în scenariul galben, este permisă organizarea de evenimente culturale cu maxim 30% grad de ocupare al locurilor în sălile de spectacole. Astfel, din totalul de 203 locuri ale Sălii mici a Palatului Național al Copiilor, se vor pune în vânzare 61 de locuri.
Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului ! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.
Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane - de la intrarea în locația de spectacol , la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.