Bilete la FF Academy
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

FF Academy

De la: FF Theatre

Cursurile de actorie FF ACADEMY sunt dedicate tuturor celor care vor să se dezvolte personal prin intermediul artei.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Este timpul să te pui pe primul plan! Cursurile de actorie FF ACADEMY sunt dedicate tuturor celor care vor să se dezvolte personal prin intermediul artei, celor care își doresc să iasă din zona de confort și să-și dezvolte imaginația, creativitatea, sinele. Într-un cadru informal și prietenos, unde jocul dar și seriozitatea sunt pe primul plan, ai șansa de a te cunoaște mai bine, a-ți depăși temerile și poți învăța că scena este locul unde te poți simți „acasă”. 


Durata cursului ( un modul) este de 3 luni, cu două ședinte pe săptămână, 24 de cursuri. În acest fel, raportul calitate preț este cel mai bun. Școala noastră are pregatite module atât pentru începatori cât și pentru avansați, așa ca indiferent daca ai mai cochetat cu teatrul până cum sau nu, la noi vei fi primit cu brațele deschise. 


Modulul pentru începători: acest modul este special gândit pentru cei care sunt noi in lumea artei teatrale și se bazeaza pe o metodologie bine pusă la punct. Prima jumătate a modulului presupune cursuri de dicție, mișcare scenică, improvizație, istoria teatrului și nu numai. Profesorii sunt absolvenți ai școlilor de specialitate, cu experiența de peste 6 ani atât în teatru, cât și în predat. A doua jumătate a cursului va fi dedicată pregătirii unui spectacol, cu care grupa de cursanți va ieși la scena la finalul modulului. 


Modulul pentru avansați: un modul dedicat celor care simt că au teatrul în sânge și care își doresc să aibă un loc al lor unde, în timpul liber, pot juca. Piesele abordate în acest modul sunt mai complexe, iar pregătirea lor se face pe parcursul întregii perioade de curs (3 luni). Odată finalizate, aceste spectacole vor avea între 2 și 3 reprezentații pe lună, în zilele de luni ale săptămânii, zi dedicată special spectacolelor școlii FF ACADEMY în cadrul stagiunii FF THEATRE. 


Elementele cheie în activitatea noastră sunt seriozitatea, munca și pasiunea. Ne dorim ca acest proiect să crească, și alături de el toți cei care aleg să intre în familia FF ACADEMY. Teatrul este o formă deosebită de educare a sinelui, de responsabilizare și dezvoltare. Suntem o echipă tânără, dar cu experiență relevantă în domeniu, și principalul nostru scop este acela de a ajuta cât mai mulți oameni să înțeleagă cât de important este teatrul și cât de valoros devine pentru fiecare, atunci când este aplicat în viața de zi cu zi. 


Ce ne dorim? Să demitizăm teatrul, dându-i pe lângă atributul de artă sacră, și atributul de beneficiu personal, accesibil tuturor celor care îndrăznesc să facă o schimbare.


Dornic de teatru? Spune-ne la telefon: 0732624167 sau scrie-ne un mail: contact@ffentertainment.ro

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}