Bilete la JAZZ MANOUCHE BUCHAREST
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

JAZZ MANOUCHE BUCHAREST

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Conceptul FESTIVALULUI DE “JAZZ MANOUCHE BUCHAREST” LA TNB adus din Franta - tara in care Emy Dragoï si-a desavarsit studiile muzicale.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Conceptul FESTIVALULUI DE “JAZZ MANOUCHE BUCHAREST” LA TNB adus din Franta - tara in care Emy Dragoï si-a desavarsit studiile muzicale, primind titlul de “Acordeonistul Anului “, tara unde i-a descoperit pe ilustri promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt si Stephane Grapelli, dar si un gen muzical care il inspira in propriile aparitii interpretative si creatii componistice. Acorduri muzicale inedite vor fi infatisate publicului intr-o formula vocal-instrumentala, ea insasi speciala.


Acest festival este un omagiu adus marilor muzicieni de jazz manouche- Django Reinhart si Stephane Grappelli.

Django a impus un ritm “swing-ul”,ce avea sa marcheze o epoca intreaga a Parisului interbelic. Din repertoriul acestui Festival nu vor lipsi teme universale, precum MINOR SWING, DAPHNE, BELLEVILLE, DJANGOLOGY,SWING 42, NUAGES,etc.


Alaturi de Emy Dragoï si Jazz Hot Club Romania, va aparea pe scena Cristophe Lartilleaux , un mare muzician , care a dublat chitara in Filmul "DJANGO "cu Reda Kateb. El este fondatorul grupului francez Latcho Drom, alături de care Emy Dragoï, a colaborat timp de 10 ani, avand concerte pe cele mai mari scene din lume.


Un alt protagonist, care se va alatura pe scena este Samy Daussat. El este un cunoscut chitarist în lumea jazzului Gypsi, un muzician profesionist. Timp de 30 de  ani, a cântat alaturi de cele mai sonore nume din muzica Jazz Manouche . El este colaborator si in proiectul “Caravan Django” Gypsi Jazz Manouche - Emy Dragoï. Acest proiect a debutat pe scena TNB. 


Jazz Hot Club Junior, se va alatura in PREMIERA acestui magnific concept. Din acest grup fac parte violonistele Alessia si Bianca Dragoï, care vor fi acompaniate de Deborah Lartilleaux, (fica marelui chitarit Cristophe Lartilleaux), un mare basist in lumea jazz-ului. 


Un alt protagonist al acestui festival este chitaristul gypsi Manase Pandele; stabilit in Spania unde si-a perfectionat cariera in domeniul muzici Swing Gitano, concertand alaturi de monstri sacri ai muzici Gypsi jazz Flamenco.


In acest festival vor sustine un mini- recital Chitaristul Alex Man,un mare iubitor de jazz manouche,avand-o alaturi pe solista Gabriela Costea (voce),ei formand un “DUO” muzical de senzatie, aduc muzica braziliana”bossa-nova” si o transpun pe ritm jazz la TNB.


EMY DRAGOÏ, fondatorul si directorul muzical al acestui proiect muzical ‘ FESTIVAL JAZZ MANOUCHE BUCHAREST’, colaborand si sustinand numeroase spectacole alaturi de David Reinhart, (nepot al lui Django), cu Trio Rosemberg, Bireli Lagrene, Didier Lockwood, infatiseaza publicului o dorinta mai veche a sa, de a organiza acest festival si in Romania. Cu acesta ocazie acest fetival se alatura marilor festivaluri de jazz manouche din intreaga lume.


Alaturi de invitatii mai sus mentionati,se va alatura si indragita actrita a Teatrului National din Bucuresti Aylin Cadar.

Aylin a cochetat cu muzica de la o varsta frageda.In primul ei album, CLOUD, incantatoarea Aylin Cadir exploreaza jazzul imbinandu-l cu influente pop si retro,iar ca rezulta tgasim o combinatie unica si foarte personala.


In Amfiteatrul cel mou de pe acoperisul TNB, Emy Dragoi si invitatii sai va asteapta sa petreceti impreuna seri muzicale magice.


Program - 19 IULIE 2019

Trio - Cristophe Lartilleaux - Paris Jazz Manouche

Flamenco Gypsi Jazz - Manase Pandele

Brazilian Music Duo - Gabriela Costa & Alex Man

Jazz Hot Club Junior - Omagiu “Django Reinhardt & Stephan Grapelli”

Jazz Hot Club Romania Emy Dragoï / Guest Aylin CadirProgram - 20 IULIE 2019

Trio Samy Daussat - Jazz Manouche / Raluca Florentina Dragoi

Swing Jazz Violin - Alessia Dragoï - (Tribute Grigoras Dinicu)

Magic Violin Jazz - Bianca Dragoï (Homage a Didier Lockwood)

The New Acordeon France Project by Emy Dragoï

Caravan ”Django” Jazz Manouche la TNB


Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!


Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete.

- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}