Bilete la Jazzin’ TNB: URBAN SKY SWING by Bucharest Jazz
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Jazzin’ TNB: URBAN SKY SWING by Bucharest Jazz

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Jazzin’ TNB este găzduit de Amfiteatrul în aer liber, unde sunteți așteptați să redescoperiți acest gen muzical la înălțime.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Jazzin’ TNB este găzduit de Amfiteatrul în aer liber, unde sunteți așteptați să redescoperiți acest gen muzical la înălțime. Jazzin’ TNB nu este doar un eveniment muzical dedicat cunoscătorilor de jazz, ci și un prilej de a aduce în inimile unui public neinițiat, tainele și magia jazz-ului, creând o experiență cu adevărat unică.


Programul debutează cu concertul URBAN SKY SWING by Bucharest Jazz Orchestra, alături de Irina Sârbu.

Bucharest Jazz Orchestra este singurul big band privat cu activitate permanentă din România. Înființat în februarie 2012 la inițiativa trompetistului Sebastian Burneci, BJO se bucură de o bogată activitate pe scena jazzului românesc și de colaborări cu nume importante ale genului. În anul 2015 apare discul de debut al orchestrei, Povești din București, prezentat publicului autohton printr-un turneu național de lansare, urmat de o serie de concerte la festivalurile și cluburile de gen din România.


Cu o carieră artistică de peste 17 ani, Irina Sârbu activează cu succes pe scenele de jazz în paralel cu studiile universitare de actorie, fiind considerată cea mai expresivă tânără solistă de jazz. Solista colaborează cu mulți artiști cunoscuți din lumea jazz-ului, precum Andrei Tudor, Puiu Pascu și Marius Mihalache, dar face parte si din grupul Ethnotic Project, cu care realizează albumul Șapte scări, un proiect muzical de excepție.


Aniversarea a 7 ani de BJO readuce în atenția amatorilor genului două produse live noi, Tail Hunt și Urban Sky Swing, alături de Irina Sârbu. Tematica noilor materiale este inspirată de mediul urban, presărată cu experiențe individuale sau colective ale membrilor ansamblului, transpuse în limbaj muzical.

Componența BJO, condusă de Simona Strungaru: saxofon alto (Paolo Profeti), saxofon tenor (Diana Suciu), saxofon bariton (Marcel Pascu), trompetă (Sebastian Burneci, Silviu Groaza, Laurențiu Moise), trombon (Florian Radu, Adi Cojocaru), trombon bas (Cristi Labus), pian (Johnny Bica), bas (Adi Flautistu), baterie (Adi Tetrade).


Programul Jazzin’ TNB este prezentat în parteneriat cu The House Production. Informatii utile doar pentru reprezentatiile care se joaca in sala in aer liber "Amfiteatru"


Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

- dacă ploaia începe înaintea orei de începere, reprezentaţia se suspendă (fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete)

- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, aceasta se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}