Bilete la Maintenant ou Jamel
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Maintenant ou Jamel

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Regia: Sylvain Rénier Cu: Jamel Debbouze si altii

Institutul Francez din Romậnia, Organizatia Internațională a Francofoniei si Teatrul Național Bucuresti prezintă spectacolul Maintenant ou Jamel.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Spectacol in limba franceză


Jamel Debbouze revine pe scenă cu spectacolul „Maintenant ou Jamel” pentru un one-man show care nu vă va lăsa indiferenți ! In cadrul unui turneu internațional, Debbouze ni se alătură ca ambasador invitat pentru a sărbători Ziua Francofoniei.


Vorbe cu duh și haz vor lasa în urmă prejudecățile și fricile, într-un spectacol care privilegiază bucuria transmiterii de valori francofone, precum diversitatea, solidaritatea, libertatea. 


Umorist și fin observator al societății franceze cotidiene, Jamel Debbouze abordează, fără jumătăți de măsură, subiecte din viața personală și din actualitatea internațională. Într-un performance cu note de impertinență calibrată și umor asumat, Jamel Debbouze deconstruiește jocurile de putere și tratează cu umor critic nuanțele rasismului. Umoristul stabilește punți inedite cu publicul, purtându-l cu naturalețe printr-o diversitate de teme : relația cu tatăl, educația copiilor lui privită prin prisma propriei copilării, psihologia școlară, sau Festivalul Marrakech du rire, adevărată vitrină de promovare a tinerilor de pretutindeni. Acestea sunt axele pe care Jamel Debbouze le explorează într-un spirit de umanism solidar alimentat de libertatea de gândire și de expresie. 


„Maintenant ou Jamel” – un spectacol fără pereche, de consumat la orice vârstă, sub forma unui exercițiu de introspecție teatralizată.

Productie : JMD / Slievan Harkin, MIALA / Pierre de Lorme

Parteneri institutionali: Ambassada Libanului, GADIF, Ministerul Afacerilor Externe, Agentia Universitara Francofona. Partener principal : Lee Cooper. Parteneri : Total, Bloom Bank. Cu sprijinul Novotel, Tarom. Parteneri media : RFI Romania, TV5 Monde Prezentare Jamel Debbouze

Actor, umorist și producător, Jamel Debbouze este un artist polivalent.


Primul născut într-o familie marocană cu șase copii, Jamel Debbouze a crescut în suburbia pariziană Trappes. Întâlnirea care avea să-l introducă în lumea spectacolului are loc în anii de liceu, unde, reputat pentru talentul oratoric si personalitatea volubilă, îl întâlnește pe Alain Degois, zis „Papy”, educator și director al „Déclic Théâtre”, compania de teatru Cité des Merisiers din Trappes. Jamel își face, astfel, debutul pe scenă, clasându-se printre finaliștii secțiunii junior a Campionatului francez de improvizație. 

In 1995, face primii pași spre o carieră la radio, fiind animatorul unor emisiuni de cronică despre cotidian. Curând, debutează și la televiziune, pe postul Paris Première, apoi se alătură programului „Nulle Part Ailleurs” și devine noua imagine a postului TV Canal+. 

Sedus de cinema, primele două roluri din filmele „Fabulosul destin al lui Amélie Poulain” (R. Jean-Pierre Jeunet, 2001) – unde intră în pielea personajului Lucien – și „Asterix și Obelix - Misiune: Cleopatra” (R. Alain Chabat, 2002), în care interpretează rolul lui Numérobis, îl propulsează în atenția publicului larg și a criticilor, consacrându-l în rândul actorilor cei mai populari. 

Jamel Debbouze shimbă registrul, rol după rol, alternând între filmele de autor și producțiile populare, filmând pentru regizorii Spike Lee și Luc Besson. De asemenea, rolul interpretat în pelicula „Zile de glorie” îi aduce Premiul pentru interpretare masculină în cadrul celei de-a 59-a ediții a Festivalului de film de la Cannes din 2006. In 2015, Jamel Debbouze trece în spatele camerelor, semnând regia filmului „Pourquoi J’ai Pas Mangé Mon Père”, pelicula fiind realizată în întregime prin captarea mișcării – o premieră europeană în sine. 

Interesul deosebit privind transmiterea pasiunii pentru scenă, dublat de atașamentul față de colaborarea cu și promovarea tinerelor talente,  îl conduc, în 2008, spre crearea structurii Comedy Club, sală de spectacole din Paris care primește și susține artiștii tineri din toate mediile sociale.

Susținător neobosit al tinerelor talente, realizatorilor și cineaștilor de mâine, Jamel Debbouze îi sprijină prin intermediul Comedy Club, acompaniindu-i mai ales în privința aspectelor financiare și materiale. Un exemplu grăitor este operațiunea „Talents en Court” în sfera scurtmetrajelor. In calitate de președinte al Asociației Les Ami(e)s du Comedy Club, Jamel Debbouze a lansat acest proiect în 2003, în parteneriat cu Fundația France Télévisions și CNC. Astfel, colaborările cu diverși parteneri sociali și instituționali i-au permis să descopere numeroși artiști, interacționând cu persoane din toate orizonturile culturale. 

Jamel Debbouze se implică frecvent, cu discreție, dar din tot sufletul, în proiecte caritabile și colaborează cu diverse asociații care activează în domenii precum educația, copilăria, familia și sănătatea. De altfel, a lansat, în parteneriat cu Secours Populaire și Secours Islamique, o campanie de strângere de fonduri în cadrul operațiunii „Un avion pentru Gaza” pentru a trimite ajutoare umanitare victimelor civili conflictului din perioada 2008-2009. 

Un alt subiect care îl sensibilizează în mod deosebit este tema locuințelor precare. Nu este surprinzător, deci, că îl descoperim pe Jamel Debbouze și în calitate de naș al Fundației Abbé Pierre, ale cărei acțiuni le susține, împreună cu soția sa, Mélissa Theuriau, jurnalistă și producătoare. Concertul Abbé Road din octombrie 2015, campania de sensibilizare cu privire la problema locuințelor precare din noiembrie 2016 sau participarea la producția unei emisiuni difuzate de M6 într-un moment de audiență maximă, la comemorarea a 10 ani de la dispariția lui Abbé Pierre în 2017, sunt câteva exemple care ilustrează umanismul solidar ce îl definește pe Jamel Debbouze. 

Nu în ultimul rând, Jamel Debbouze lucrează în Marocul natal, unde a creat Festivalul internațional Marrakech du Rire. Ajuns deja la a 8-a ediție, Marrakech du Rire atrage un public din ce în ce mai numeros, reunind umoriștii cei mai în vogă. Un moment aparte în cadrul fiecărei ediții a Festivalului este organizarea unui meci de fotbal în scop caritabil – Le Charity Football Game. Acesta are loc pe Stadionul din Marrakech, cu participarea unor jucători de fotbal profesioniști, precum și a artiștilor din toate disciplinele, iar încasările sunt donate asociației L’Heure Joyeuse (Ora bucuriei), cu sediul la Casablanca și care activează încă din 1954 în sprijinul persoanelor defavorizate. 

Motivat de succesul răsunător al Festivalului și îmbogățit de experiența acțiunilor conexe în care a fost implicat, Jamel Debbouze desfășoară, în prezent, o serie de noi proiecte artistice și concepte mai ales în Africa, dar și în Franța. 

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}