Bilete la Mein Kampf
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Mein Kampf

3.9
Spectacol de teatru Durata: 2 h 30 m, cu pauza

De la: Teatrul Naţional Cluj-Napoca

Regia: Alexandru Dabija Cu: Ionuţ Caras Cristian Grosu si altii

Un exorcism, un hohot de râs, un cântec de libertate în care autorul, el însuşi victimă a terorii naziste, tratează oroarea intr-o manieră neaşteptata.

Inca 1 persoane se uita acum

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei SOLD OUT

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Cea mai cunoscută piesă a lui George Tabori este farsa antinazistă "Mein Kampf", pe care a regizat-o el însuşi, pentru prima oară, la Viena, în anul 1987. Prin teatrul său, Tabori a căutat să încurajeze publicul să râdă de monştrii şi ucigaşii de pe scenă.
Mein Kampf este un exorcism, un uriaş hohot de râs, un cântec de libertate în care autorul, victimă a terorii naziste, tratează oroarea într-o manieră neaşteptată. Shlomo Herzl, un evreu bătrân vânzător de cărţi, primeşte în azilul său de noapte un tânăr lipsit de talent, sosit la Viena pentru a studia la Academia de Arte Frumoase. Tânărul este numit Hitler, personaj egocentric şi frust, paranoic şi vanitos, un nazist în devenire. Shlomo ar fi putut să perceapă pericolul care se apropia, dar el nu vede în tânărul Hitler decât un obişnuit semen al lui.
"Este un spectacol savuros, cu multe surprize pentru public, căci avem de-a face cu o farsă neagră ce descrie un moment din tinereţea lui Hitler. Mai precis un eşec. Spectacolul nu condamnă pe faţă, vehement, virulent totalitarismul politic, ci e mai mult un haz de necaz, o farsă, cum spuneam, dar înfăţişată cu o luciditate extraordinară şi cu un simţ al umorului, al lui Tabori, ieşit din comun." (Ştefana Pop-Curseu - Transilvania Culturală, TVRCluj)
NERECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI

The anti-Nazi farce Mein Kampf is George Tabori’s most famous play and he directed it himself for the first time in Vienna, in 1987. Through his theatre, Tabori wanted to encourage the audience to laugh at the monsters and killers presented on stage.
Mein Kampf is an exorcism, a huge laughter, a song of freedom in which the author, a victim of the Nazi terror, depicts horror in an unexpected manner. Shlomo Herzl, an old Jewish bookseller, lodges an untalented young man who wants to study at the Fine Arts Academy. The young man’s name is Hitler, an egocentric and rude character, paranoid and vain, a Nazi in the making. Shlomo could have foreseen the approaching danger, but all he sees in Hitler is just another fellow human being.
"It’s a savory performance that brings lots of surprises to the audience; it’s a dark farce, depicting a moment from Hitler’s youth. A failure, to be more precise. The performance is no open, virulent, vehement condemnation of political totalitarianism, it just makes the best of a bad bargain; it’s, as I said before, a farce presented with extraordinary lucidity and with Tabori’s extraordinary sense of humor." (Ştefana Pop-Curseu - Transilvania Culturală, TVRCluj)
NOT SUITABLE FOR CHILDREN UNDER 16

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}