Bilete la Poveștile vor exista în continuare
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Poveștile vor exista în continuare

De la: Teatrul in Culise

Poveștile au existat dintotdeauna. Și vor exista în continuare. Pentru noi, făuritorii de povești, vremurile acestea sunt foarte dificile.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Poveștile au existat dintotdeauna. Și vor exista în continuare. Pentru noi, făuritorii de povești, vremurile acestea sunt foarte dificile. Impactul economic asupra domeniului organizării de spectacole este foarte mare. Practic, în perioada următoare și probabil și după ce va trece criza nu avem venituri. Există în trupa noastră actori, artiști care depind exclusiv de veniturile de la Teatrul În Culise, salariați pe care nu îi putem plăti, costuri cu chiria salilor pe care trebuie să le acoperim, utilități și servicii care trebuie plătite.

Din 2011 punem în scenă  genul acela de spectacole la care chiar râzi cu poftă, în care crezi și te regăsești, care te distrează și rămân cu tine și după ce ieși din sală. Așa că la noi poți să te bucuri de toate genurile de spectacol, bazate pe subiecte care chiar te interesează: comedii bazate pe absurdul din viețile noastre, spectacole de dragoste & romance, dar fără a fi siropoase, comedii tragice în care facem haz de necazurile vieții, drame care pun punctul pe ”i” și te fac să pleci acasă gândindu-te intens la subiectele propuse, spectacole senzuale pentru cei fără inhibiții în care abordăm subiecte încă tabu, thrillere psihologice în care ne jucăm puțin cu mintea umană, musical-uri autohtone savuroase și show-uri de stand up comedy sau improvizație pentru cei care vor să încerce și un tip de umor mai relaxat. Suntem un fel de Off-off-Broadway de București.

Astăzi avem nevoie de voi, publicul nostru, să veniți alături de noi și să susțineti existența Teatrului În Culise pe mai departe. Cu ajutorul partenerilor noștri mySTAGE.ro am creat acest eveniment prin care puteți cumpăra bilete în avans pentru reprezentațiile viitoare. Vom crea o serie de evenimente exclusiv pentru aceia dintre voi care veți achiziționa biletele din cadrul acestui eveniment.


Am creat mai multe categorii de preț în funcție de nivelul de implicare pe care doriți să îl aveți în viața comunității noastre. 

Biletele de 38,30, 49,10 și 59,90 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele În Culise organizate special pentru susținătorii noștri. Acestea au 3 nivele de preț, dar oferă același beneficiu. Este opțiunea ta să stabilești suma pe care vrei să o plătești pe bilet.

Biletele de 103,10 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele noastre și un poster semnat de toată distribuția spectacolului.

Biletele de 1026,50 lei funcționează ca un abonament și garantează accesul la toate evenimentele noastre pe o perioada de un an și postere semnate la fiecare reprezentație la care participi.


După achiziționare, vă rugăm să ne contactați pe pagina de facebook a Teatrului In Culise (https://www.facebook.com/inculise/ ) sau la adresa de email teatru@inculise.ro pentru a lua legătura cu noi în vederea participării la evenimentele noastre exclusive.


Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}