O călătorie pe care o trăim împreună, un drum al iubirii, al dorului și al speranței, dincolo de granițele vieții materiale
Cadoul ideal, indiferent de ocazie
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
Cadoul perfect pentru cei dragi
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
si te vom anunta cand vor fi spectacole noi
{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
{{rep.locuriRamase}} bilete ramase
{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
Rămășițele unei idei
De: Daria Tudor
Muzica: Franz Schubert și Dmitri Șostakovich
Cu: Valentin Șerban, Andrei Ioniță și Daria Tudor
Regia: Daria Tudor
Traducerea:
Durata: 60 min (fără pauză)
Recomandare vârstă: minim 15 ani
Preț bilete: 65 lei
Prezentare spectacol:
Rămășițele unei idei este un spectacol unic, unde muzica și povestea se împletesc pentru a crea o experiență profundă și emoționantă. Trei muzicieni de excepție dau glas unor capodopere clasice – Trio nr. 2 în mi minor de Dmitri Șostakovici și fragmente din Călătorie de iarnă de Franz Schubert – într-un aranjament inedit, ce amplifică narativ o călătorie spirituală. Proiecțiile video și textul original conturează ultimele gânduri ale protagonistului, Dima, un tânăr medic prins în tumultul războiului.
Într-un peisaj sonor intens, Rămășițele unei idei devine o meditație despre viață, moarte și iubire, invitând publicul să-și redescopere propriile emoții. Mai mult decât un spectacol, aceasta este o călătorie prin lumină și umbră, un drum al speranței și al regăsirii de sine. Te invităm să trăiești această experiență unică, unde muzica este din nou un portal către profunzimea sufletului uman.
Rămășițele unei idei este un spectacol în cadrul festivalului Hoinar.Odyssey 2025 și este o co-producție a Fundației Centrul Român de Muzică și a Teatrului Act. https://festivalulhoinar.ro/festival
Hoinar.Odyssey este un proiect cultural co-finanțat de Adiminstrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.