Bilete la Să vorbesc cu tine
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Să vorbesc cu tine

0
Undercloud Durata: 1 h 20 m, fara pauza

De la: Undercloud

Regia: Antoaneta Cojocaru Cu: Antoaneta Cojocaru Daniel Pascariu si altii

Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului si comisionul aplicat acestuia. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Piesa - sub titlul PARLER AVEC TOI - a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018. Spectacolul Teatrelli cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu este prima montare scenică a piesei în România, a avut premiera online in luna iulie 2020, fiind apoi prezentată și live publicului sub formă de spectacol work in progress la Grădina cu Filme Cinema & More și Caro Cultura. Spectacolul a fost difuzat în regim de live streaming pe platforma Streamerse în 24 februarie 2021 și a fost urmărit de peste 500 pe spectatori.

Pentru a doua oară, Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu joacă într-o nouă poveste de iubire, de această dată într-un spectacol cu un comic subtil, spumos și foarte dinamic. O poveste sensibilă despre lucrurile pe care nu ni le spunem cu adevărat, despre neîncrederea în noi și în ceilalți, care adesea creează prăpăstii și ne împiedică să fim fericiți.

Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.


„Un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată. Antoaneta și Daniel dansează pe melodiile foarte bine alese, se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc, și sunt, pur si simplu... Nina și Patrick! Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?” (Ana Maria Bamberger)

„Nina îl iubește pe Patrick, iar Patrick o iubește pe Nina. Nimic complicat. Însa în povestea noastră, telefonul este al treilea personaj, martor, confesor, accesoriu, mijlocul principal de comunicare. SĂ VORBESC CU TINE, să comunicăm, să avem curajul să ne asumăm ce simțim ar putea fi mesajul acestui spectacol." (Raluca Tulbure)

„SĂ VORBESC CU TINE e despre noi, cei mereu îndrăgostiți. E ceva mistuitor și magic în felul în care-și transpun artistic aparițiile actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, îndrăgostiții scenei românești de azi." (Horia Ghibuțiu)

„E acolo o imensă fragilitate omenească, splendid pusă în scenă. Antoaneta și Daniel au îmbrăcat atât de frumos și de atingător pielea vulnerabilității noastre, cea de toate viețile." (Ana Barton)


„Să vorbesc cu tine” de Ana- Maria Bamberger

Light Design: Ștefan Vasilescu


MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacole, la interior

–    Salile de spectacole din cadrul Festivalului International de Teatru Independent Undercloud ediția XIV sunt adaptate, ventilate și dotate cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior, în cele mai bune condiții.

–    Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui scaun liber între spectatori, excepţie făcând grupurile.

–    Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

–    Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

–    Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}