Bilete la Teatru sub lună #5 - Ziua 10
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Teatru sub lună #5 - Ziua 10

De la: Teatrul InDArt

SINGURUL festival independent care aduce TEATRUL în aer liber, aniversează anul acesta 5 ANI!

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

Detalii

17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii

* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru

* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele


17:15 TEATRU: O NOAPTE FURTUNOASA

* Coordonator: NINEL PETRACHE / Şcoala de teatru Doroftei Art

* Distribuţie: Marius Lazia, Cristinel Dutu, Codin Miron Ioan, Laura Elena Antonovici, Ana-maria Mirea, Ruxandra Valentina Tesa, Ileana Daniela Anghel, Andrei Robert Gabriel

* Clasicul triunghi amoros , sotia-sotul-amantul: Titirca Inima Rea- Veta- Chiriac, o divortata tipica - Zita, un june patriot- Rica Venturiano, un politist rigid- Nae Impingescu si un copil amarat, impatimit al fumatului- Spiridon, toti intr-o comedie spumoasa, cu limbaj de situatii si moravuri.


18:30 CONCERT: BAROCK GROUP

* Grupul ia fiinţă in vara anului 1982 la iniţiativa lui i Viorel Pascu. După un periplu prin mai multe locaţii trupa a găsit sala de repetiţie la Casa de Cultură a Tineretului “Universal Club”. Trupa abordeaza ca stil OLD HARD ROCK.


19:45 TEATRU: HOTEL CALIFORNIA

* Regia:  Elena Nicolau/ Theater du Soleil

* Distributie: Antonio Tedeusz Minca, Hany Derbas, Adi Campureanu, Diana Iorgu, Maria Magdalena Pisaltu, Alexa Vangu, Dan Bitescu.

* Theater du Soleil vă prezintă în premieră în România musicalul „Hotel California”. După succesul avut în America si Europa, piesa de teatru „California Suite” scrisă de Neil Simon în 1976, este o comedie americană savuroasă formată din trei acte: „Visitors from New York”, „Visitors from Philadelphia”, și „Visitors from Chicago”. Acțiunea comediei se petrece în camera 203 din celebrul „Beverly Hills Hotel” din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între acestea.      „Hotel California” este o adaptare pusă în scenă de echipa Theater du Soleil, o echipă de actori talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete, voie bună si multă muzică . În rolurile principale îi veți putea aplauda pe:  Antonio Tedeusz Minca, Hany Derbas, Adi Campureanu, Diana Iorgu, Maria Magdalena Pisaltu, Alexa Vangu, Dan Bitescu.  Cele doua voci deosebite ale echipei noastre: Alexa Vangu și Adi Campureanu  - vor interpreta LIVE  piese consacrate din repertoriul internațional.  Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, un spectacol musical în limba română.


21:30 CONCERT: SOUL SERENADE

* Soul Serenade este o nouă şi revigorantă interpretare acustică a direcţiei de "old time blues & jazz" care te va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud.   În martie 2013, trupa a obţinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind şi prima participare a României la acest festival.

soul-serenade.jpgLocurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. 

Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}