Bilete la Teatru sub lună #8 - Weekend II
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Teatru sub lună #8 - Weekend II

De la: Teatrul InDArt

Expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

Detalii

Cea de-a 8-a ediție a festivalului de artă „Teatru sub Lună” va fi organizată în perioada 30 IUNIE – 16 IULIE  a acestui an, într-o nouă locație - Terasa Promenada Mall, deasupra orașului, în aer liber. 

Expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, târg de carte și lansări de carte, spectacole stradale, happening-uri - muzică, dans, poezie, paradă moto și paradă de costume de epocă, ateliere de teatru pentru adulți și copii, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.


Biletele achizitionate din aceasta sectiune va ofera acces la toate evenimentele din al doilea weekend de festival, intre 7 Iulie si 9 Iulie.


7 iulie 

17:00 OPEN DOORS - EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made

18:45 CONCERT – MARIA GROSU BAND

20:15 TEATRU – ”Viața secretă a cuplurilor” de Bogdan Gagu / REGIA: Bogdan Gagu

Distribuția: Marina Fluerașu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Răzvan Răduță, Bogdan Gagu

SINOPSIS: Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată? Toți avem secrete doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde! Ce se întâmplă când lucrurile din viața ta nu sunt pe drumul dorit de tine?Un spectacol itinerant despre viața de cuplu, cu suișuri și coborâșuri, cu accente comice și triste, ca-n viață, sincer, direct. Descoperă fața ascunsă a căsătoriei dar și a trădării! Un spectacol nerecomandat sub 16 ani dar recomandat peste 35. 

8 iulie 

17:00 OPEN DOORS - EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made

18:45 CONCERT – ADENIUM

20:15 TEATRU - "Amanta de la pranz" de Silvia Gagu/Regia Bogdan Gagu

Distributia: Silvia Gagu, Razvan Raduta, Corina Ivanov, Eduard Bot, Alex Floroiu

SINOPSIS: Povestea începe când Oliver, consilier conjugal și scriitor, află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția și soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase, care aduce în prim-plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.


9 iulie 

17:00 OPEN DOORS - EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made

18:45 CONCERT – SAMARA & the band

20:15 TEATRU – ”Întâi, sărută-mă!” de Bogdan Gagu / REGIA: Bogdan Gagu

Distribuția: Alex Floroiu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Maria Costeschi

SINOPSIS: Aparent duce o viață banală, încearcă să își aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai 

bun avocat. Prietenul lui cel mai bun îl susține dar își dorește ca acesta să întâlnească o fată, să se așeze la casa lui. Totul se schimbă când în viața lui apare vecina de la doi, care îi arată cum să iubească. Dar cum orice poveste nu poate fi doar banală finalul ne dezvăluie ce se ascunde în spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intimă prezentând comic iubirea și subliniind importanța pierderii cuiva drag. 


-------


Reguli de acces și conduită în contextul unui eveniment cultural


Festivalul se desfășoară în perioada 30 iunie - 16 iulie, în fiecare weekend (vineri - duminică) pe Terasa Promenada Mall, etajul 2,  Calea Floreasca, nr 246B. 

Accesul în cadrul festivalului se face începând cu ora 17:00, în fiecare zi de festival și este deschis spectatorilor până la ora 23:00. Accesul se face în baza biletului achiziționat de la partenerii noștri de ticketing sau de la intrare. Este interzis accesul cu obiecte care ar putea afecta ceilalți spectatori sau i-ar pune în pericol. Prețul abonamentelor variază în funcție de perioada de vânzare, începând de la 150 lei + TAXE, pentru un weekend(3 zile) în Presale, și prețul va crește săptămânal până la începerea festivalului.


Concertele și spectacolele de teatru pot începe cu o întârziere de 10-15 minute, în funcție de pregătirea tehnică necesară acestora. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).


Locurile se ocupă în ordinea sosirii, existând o zonă cu scaune, două zone cu pufuri, două zone de bănci. În cadrul festivalului există o zonă special amenajată pentru a putea servi mâncare, care se achiziționează separat de la zona de food-court din cadrul mall-ului. Pentru a servi băuturi puteți alege dintre cele două standuri special amenajate în acest scop. Băuturile alcoolice și nealcoolice, precum și mâncarea nu sunt incluse în prețul biletelor sau al abonamentelor. 

Festivalul vă pune la dispoziție mai multe zone cu photo cornere, unde se pot face poze. Rugămintea noastră este să nu deteriorați spațiul, astfel încât să ne bucurăm cu toții de acest spațiu cultural pe toată durata festivalului. 

 

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}