Destinele unor tineri se intersectează într-o gară, loc cu precădere destinat întâlnirilor, intersecțiilor, bifurcațiilor.
Cadoul ideal, indiferent de ocazie
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
Cadoul perfect pentru cei dragi
Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!
si te vom anunta cand vor fi spectacole noi
{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
{{rep.locuriRamase}} bilete ramase
{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}
Mod vizualizare spectacole online
Biletul poate fi activat în termen de 30 de zile, pe platforma https://www.scena-digitala.ro/, după confirmarea plății (care se face în maximum 15 minute de la achiziție). Spectacolul poate fi vizionat într-un interval de 4h din momentul activării.
ȚESĂTORUL DE VISE - POVESTE DE CRĂCIUN
Text: Alexandru Curta
Regia: Florin Coşuleţ
Coordonare muzicală: Constantin Iridon, Anca Boieriu, Melinda Samson
Manager proiect: Luminița Bîrsan
Asistent proiect: Denisa Bar
Distribuție: Florin Coşuleţ, Mihai Coman, Cristina Blaga-Tomuș, Codruţa Vasiu, Ada Bicfalvi, Andrei Drăgan, Cătălin Haiducescu, Pompiliu Onofrei
Durata: 1h
Data premierei: 08.12.2013
Dorința ancestrală de a colinda în seara de ajun a Crăciunului este un sentiment ce nu ține de tradiția unei anumite comunități, ci este un imbold ce vine din filonul ființei umane, împreună cu năzuința de a nu fi singur în această perioadă. Într-o astfel de seară, destinele unor tineri se intersectează într-o gară, loc cu precădere destinat întâlnirilor, intersecțiilor, bifurcațiilor. Și unul și altul au câte o viață în urmă, plină de întâlniri, de bucurii, de decepții, de zâmbete și lacrimi în aparență identice pentru toți, dar în realitate diferite pentru fiecare și diferite de fiecare dată. Cadrul spațial și temporal, foarte rigid la prima vedere, lasă loc unuia mistic, în care îngerii se transformă în oameni, în cei mai umili, iar existența reală se contopește cu reveria și cu amintirile copilăriei. Tabloul de sărbătoare se conturează din culorile fiecărui ins în parte, din memoria și nuanțele fiecărei povești, încadrând imagini și tușe diverse ce converg spre un singur țel, acela de a colinda și de a împărtăși cu ceilalți propria poveste.
Corul de colindători: format din studenţii Departamentului de Artă Teatrală al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu