Bilete la Undeva la capatul lumii
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Undeva la capatul lumii

0
Spectacol de teatru Durata: 1 h 15 m, fara pauza

De la: TeenMedia

Regia: Adam S. Q. David Cu: Georgiana Ionescu Alexandru Horghidan si altii

Inspirat dintr-un caz adevărat, spectacolul are la bază textul ”Norway.today” scris de Igor Bauersima, unul dintre cele mai jucate texte dramatice din Europa.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului si comisionul aplicat acestuia. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Undeva la capătul lumii” spune povestea a doi tineri care se cunosc pe internet și se aliază într-un război împotriva acestei lumi care pare să le fi răpit bucuria de a trăi. Cei doi pornesc într-o călătorie în care își lasă umbrele să iasă la lumină și ajung să-și dezvăluie unul celuilalt fragilitățile, contradicțiile interioare și fricile specifice vârstei adolescentine. 

Tinerii visează la o lume mai bună, în care să simtă ceva ”real”, ”adevărat”, însă în momentul în care un astfel de eveniment se întâmplă, se grăbesc să îl filmeze. Își vor găsi salvarea, oare, de pe marginea prăpastiei?

Spectacolul este un manifest tragicomic plin de romantism, care ridică atenția asupra unei probleme reale din vremurile pe care le trăim. Tinerii din generația internet sunt înconjurați de fake. Știri false, oameni falși, idealuri false. Bombardați constant de informații, incapabili să recunoască emoții și mai singuri ca niciodată, adolescenții de astăzi trăiesc cu depresii și anxietăți greu de înțeles. 

Inspirat dintr-un caz adevărat, spectacolul are la bază textul ”Norway.today” scris de Igor Bauersima, unul dintre cele mai jucate texte dramatice din Europa. 

Iar la final, cu un mesaj pleci sigur acasă: viața prinde sens atunci când apare altcineva să-i dea formă.


MĂSURI și REGULI privind accesul la spectacolele Teatrului In Culise, în interior:

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora începerii spectacolului accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

- Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în sala de spectacole, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție NU pot intra la eveniment.

- Teatrul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.

- Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura NU vor avea acces în teatru.

– Organizarea spațiului de joc și a sălii respectă întocmai măsurile de distanțare stabilite prin Ordinul Comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății. Locurile din sală se ocupă cu păstrarea câte unui scaun liber între spectatori. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.


Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau  Silențios și să păstrați liniștea.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}