Bilete la Vârstele lunii
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Vârstele lunii

0
Teatru Durata: 1 h 20 m, fara pauza

De la: Teatrul UNTEATRU

“Vârstele Lunii” vorbeşte despre bătrâneţe, moarte, ambiguitatea memoriei şi speranţa că dragostea poate uşura apropierea inevitabilă de eclipsa finală.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

UNTEATRU


Autor: Sam Shepard

Traducere: Toma Dănilă şi Ania Tudoran- Dănilă

Adaptare/ Dramatizare: Toma Dănilă şi Ania Tudoran-Dănilă

Regia: Toma Dănilă


Distribuţia: 

Byron - Constantin Cojocaru 

Ames – Gelu Nițu

 

“Vârstele Lunii” vorbeşte despre bătrâneţe, moarte, ambiguitatea memoriei şi speranţa că dragostea poate uşura apropierea inevitabilă de eclipsa finală. Cei doi bărbaţi, Byron si Ames, prieteni din copilărie, se regăsesc după foarte mult timp. Întâlnirea este marcată însă de neînţelegere şi de dificultatea reapropierii.. Ei sunt fii spirituali şi literari ai lui Vladmir şi Estragon din „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, autor ce a influenţat major opera lui Sam Shepard. Este o continuare onestă şi sfâşietoare a temelor care au fost dintotdeauna prezente în operele unuia dintre cei mai importanţi dramaturgi americani, axată aici pe lumina şi umbra care acompaniază trecerea timpului. 


„Vârstele Lunii”, scrisă în 2009, este una dintre ultimele piese ale lui Sam Shepard (1943-2017), unul dintre cei mai mari dramaturgi americani contemporani, câştigător al premiului Pulitzer. A fost pusă în scenă la Peacock Theater, Dublin, Irlanda cu renumiţi actori Stephen Fry şi Sean McGinley şi apoi la New York, Off Broadway, în 2010, cu aceeaşi distribuţie. Este tradusă şi montată pentru prima oară în România. Cronici: 

„Vârstele lunii” este un spectacol în care actorii fac spectacol – o întâlnire fericită cu o piesă care să le folosească la intensitate maximă atu-urile şi care să le ascută meşteşugul până când taie în carnea vie a sentimentelor spectatorilor.

După o oră şi mai bine e imposibil să nu îţi aminteşti ce înseamnă cu adevărat „prietenie”, “camaraderie” şi „familie”; iar dacă până acum nu ştiai care îţi sunt punctele fixe, poate că vei şti unde să le cauţi.” - Alina Epîngeac, yorick.ro 


„Spectacolul reușește să transmită emoție, să capteze atenția publicului, cucerit de interpretarea actorilor, transpuși cu tot sufletul în cele două personaje.” - Ileana Lucaciu 


„Sam Shepard, dramaturg de mare profunzime, plecat dintre noi chiar anul trecut, ne dezvăluie în Vârstele lunii intimitatea masculină așa cum arată ea când nici o femeie nu e prin preajmă, iar vulnerabilitățile pot ieși la suprafață, chiar dacă asta implică o luptă a bărbaților cu ei înșiși și cu cei mai apropiați prieteni, martori ai slăbiciunii de-o clipă. Iar echipa alcătuită din Constantin Cojocaru, Gelu Nițu și Toma Dănilă devine oglinda fidelă pentru reflectarea unui subiect delicat, dar atât de important de atins. Rafinamentul masculin merită apreciat, mai ales într-o lume în care e de găsit tot mai rar.” - Cristina Modreanu, Revista Scena.ro

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}