Bilete la White rabbit, red rabbit - transmisie live@Scena Digitală
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

White rabbit, red rabbit - transmisie live@Scena Digitală

De la: Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

Fiindu-i interzis să părăsească Iranul natal, Soleimanpour a scris o piesă care a călătorit în locul său prin întreaga lume.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Mod vizualizare spectacole

Biletul poate fi activat la ora reprezentatiei, pe platforma https://www.scena-digitala.ro/după confirmarea plății (care se face în maximum 15 minute de la achiziție).

Biletele sunt valabile doar pentru spectacolul pentru care au fost achizitionate. Dupa ora inceperii spectacolului, biletele isi pierd valabilitatea.


White rabbit, red rabbit 

De Nassim Soleimanpour


O producție Aurora Nova

Cu: Ofelia Popii

Durata aproximativă: 50 - 90 min.

Nerecomandat spectatorilor sub 12 ani


Vei participa? Vei fi manipulat? Vei asculta? Chiar vei asculta?

Fără repetiții, fără regizor, cu un actor diferit în fiecare seară și cu un scenariu care așteaptă într-un plic sigilat pe scenă, apreciatul spectacol White Rabbit Red Rabbit, de scriitorul iranian Nassim Soleimanpour, este un experiment teatral îndrăzneț și un puternic elogiu adus forței transgresive și transformatoare a teatrului.

Fiindu-i interzis să părăsească Iranul natal, Soleimanpour a scris o piesă care a călătorit în locul său prin întreaga lume. Publicul se alătură fiecărui actor diferit într-o călătorie în necunoscut, pentru a lua contact cu povești personale și profunde, cu limitele libertății și, în cele din urmă, cu locurile în care te poate duce teatrul.

De la premiera sa din 2011, piesa a fost tradusă în peste 25 de limbi și a fost jucată de peste 1000 de ori de către unele dintre cele mai mari nume din teatru și film, inclusiv actori precum Whoopi Goldberg, Nathan Lane, John Hurt, Simon McBurney, Stephen Fry, Sinead Cusack, Marcus Brigstocke și Ken Loach.

**Nassim Soleimanpour** este un producător independent de teatru multidisciplinar din Teheran, Iran. Piesele sale au fost traduse în 20 de limbi. A devenit cunoscut, în special, pentru piesa „White Rabbit Red Rabbit”, scrisă pentru a călători prin lume atunci când el nu a putut. Piesa a fost premiată în cadrul Festivalului Dublin Fringe. De asemenea, autorul a mai primit Summerworks Outstanding New Performance Text Award și The Arches Brick Award (Edinburgh Fringe), pe lângă mai multe nominalizări la Total Theatre și Brighton Fringe Pick of Edinburgh Award. Când lui Nassim i s-a permis să călătorească pentru prima dată la începutul anului 2013, piesa „White Rabbit Red Rabbit” deja fusese jucată de peste 1000 de ori în 20 de limbi. De atunci, Nassim a început să organizeze ateliere și conferințe în diferite țări, inclusiv la World Theatre Festival (Brisbane), Tolhuistuin (Amsterdam), SESC Vila Mariana (Sao Paulo), Schauspielhaus (Viena), DPAC (Kuala Lampur), Theatertreffen (Berlin), British Council (Londra), Asia House (Londra) și Universitatea din Bremen (Germania).

Cea de-a doua piesă a lui Nassim, „Blind Hamlet”, pentru Actors Touring Company, cu sediul în Londra, a avut premiera la Edinburgh Festival Fringe din 2014 și de atunci a făcut un turneu prin toată Marea Britanie și în afara ei, fiind, de asemenea, bine primită și la București ori Copenhaga. A treia sa piesă, „BLANK” a avut premiera în noiembrie 2015 la Festivalul Dancing on the Edge din Amsterdam și Utrecht, fiind urmată de mai multe reprezentații la Radar Festival din Londra.

În 2017 a avut loc premiera celei mai recente piese ale sale, „NASSIM”, care îl prezintă pe dramaturgul însuși pe scenă. Coprodusă de Teatrul Bush din Londra, piesa a avut premiera la Festivalul Edinburgh Fringe, câștigând prestigiosul Premiu Scotsman Fringe. Nassim locuiește acum la Berlin împreună cu soția sa Shirin și câinele Echo și face turul lumii cu „NASSIM” în timp ce lucrează la un material nou pentru scenă.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}