Bilete la CĂLĂTORIA UNUI SUFLET ÎN MANDALAY
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

CĂLĂTORIA UNUI SUFLET ÎN MANDALAY

4.5

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Mandalay propune un "world music" contemporan, o muzica in care improvizatia trece de la jazzy la etno realizand o imbinare stilistica intre culturi.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Spectacolul “Calatoria unui suflet in Mandalay” face o legatura intre est si vest, intre exotismul melodiilor orientale si bogatia armonica a formelor europene. Instrumente acustice si electronice se imbina armonios intr-un sunet bogat ce surprinde prin originalitatea frazelor si ritmurilor. El aduce in prim-plan povestea initiatica a unui suflet ce calatoreste prin lume, experimentand senzorial (vizual, olfactiv, tactil) fiecare moment petrecut aici pe Pamant, parcurgand mai multe etape spre mult dorita regasire si impacare cu Sinele intr-o lume intitulata sugestiv Mandalay, un Shangri-La mult mai profund. 


Termenul de mandala deriva din sanscrita, iar semnificatia sa se refera la centru sau la cerc, la punctul creator sau la sinele interior. Bazele crearii mandalelor se pierd in Orientul antic, unde pentru budisti reprezentau procesul dupa care cosmosul s-a format din centrul sau, iar crearea lor simboliza propria calatorie initiatica ce permite cresterea interioara.


Desi este prezentat ca un concert, Mandalay are multiple nuante, pornind de la un fir epic, sustinut de marturisirea povestitorilui, ce se unduieste treptat in meandre lirice si capata pe parcursul curgerii spectacolului accente dramatice.


Mandalay propune un "world music" contemporan, o muzica in care improvizatia trece de la jazzy la etno realizand o imbinare stilistica intre culturi apartinand unor spatii si timpuri diferite sau cum le place lor sa spuna pe scurt: spiripop.


Componenta este una internationala: proiectul ii are ca protagonisti pe talentata Andreea Crepcia, autoarea textului si coautoarea muzicii impreuna cu Radu Draganescu, cel care a realizat aranjamentul orchestral al pieselor. Alaturi de ei ii putem asculta pe Rodica Gondiu, cantand la un fascinant instrument asiatic numit esraj, pe Juan Negretti, talentatul percutionist si arhitect venit din Venezuela si pe Laurentiu Gondiu, chitarist si cunoscut compozitor din Republica Moldova. Improvizatiile flautului fermecat al lui Marius Gagiu coloreaza cu delicatete contururile muzicale.  Rolul povestitorului este condus cu maiestrie de invitatul special al serii, actorul Pavel Ulici.


In palmaresul trupei se numara aparitii in diverse festivaluri printre care amintim Festivalul Dakini 2018, Festivalul de la Sziget (Budapesta) 2004-2008, Festivalul Dakini 2018, TIFF 2016, Festivalul de jazz Bucuresti 2005 si Sibiu 2010, Festivalul “Jazz blues and more” 2012.


Componenta trupei:

Voce: Andreea Crepcia

Esraj: Rodica Gondiu

Flaut: Marius Gagiu

Pian: Radu Draganescu

Percutie: Juan Negretti

Chitara acustica: Laurentiu Gondiu

Invitat special: actorul Pavel Ulici

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}