Bilete la ActOrchestra
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

ActOrchestra

4.6
Amfiteatru TNB Durata: 1 h, fara pauza

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Regia: Horia Suru Cu: Petre Ancuța Florin Călbăjos si altii

O comedie muzicală cu trei actori și 20 de instrumente. Pantomimă, burlesc, muzică clasică, hit-uri, Mozart, Bach, rock, disco. O poveste din muzică.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei SOLD OUT

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Spectacol cu acces general; Conține efecte stroboscopice de scurtă durată

Mesajul organizatorului cu privire la partajarea datelor pentru plasarea in sala in conditii de siguranta:

"Participand la acest spectacol sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Teatrul National “I. L. Caragiale” cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR. 

Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate."Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

- Prezentarea la sala de spectacol cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
- Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
- Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
- Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

Atenție! La Amfiteatru, vă rugăm să respectați distanța de 2 metri indicată prin locul repartizat fiecărui spectator.


DE CE SĂ VĂD ACEST SPECTACOL?

De ce ACT? Pentru că acest spectacol este cu adevărat un act artistic complex – cu muzică live (fie că actorii se întrec care pe care în interpretarea instrumentelor, fie că se duelează vocal cu ajutorul melodiilor); cu pantomimă (spațiul scenic minimal este completat prin gesturi, mișcare și energia de care dau dovadă cei trei); sau cu bătălii de replici (de la simple cuvinte ce se ciocnesc unele cu altele până la replici celebre din melodii cunoscute).

De ce ORCHESTRA? Pentru că cei trei actori, unul mai virtuoz decât altul – virtuozitatea fiind și miza scenică a celor trei – demonstrează spectatorilor îndemânarea și talentul de care dau dovadă. În acest trio-duel comic, spectatorul nu poate să se decidă cine este „mai bun” sau „mai talentat”. 

De ce ACTORCHESTRA? Pentru că nu este doar teatru, pentru că nu este un concert, pentru că protagoniștii nu sunt doar actori sau doar interpreți, pentru că nu este doar o poveste pe muzică sau doar o muzică ce generează o poveste. Este un act artistic spectaculos cu actori-orchestră. 


CARE E POVESTEA? 

Trei actori-interpreți își dispută supremația pe scenă. Această controversă artistică naște povestea spectacolului, naște conflictul și răsturnările de situație, naște umorul acestei piese-concert.  Uneori sunt doi contra unul, alteori sunt fiecare pentru el și rar se ajută. Dar fac toate accestea cu umor și energie, pentru savoarea spectacolului și încântarea spectatorilor.


REGIZORUL, ACTORII, PIESA

Personajul lui Petre Ancuța cucerește publicul prin carisma și șarm, și tocmai din îcrederea exagerată de sine generează ridicol și comic. Florin Călbăjos crează un personaj sensibil, romantic, un exponent tipic al interpretului de muzică clasică, introvertit și visător. Ultimul din acest trio dinamic este interpretat de către Emilian Mârnea, fiind un personaj ancorat în contemporan, în muzica disco sau rock, ca și cum ar reprezenta ritmul și ritmica grupului.

Tânărul regizor Horia Suru reușește să pună în scenă acest teatru-muzical fără exagerări sau fără să pună accentul pe actul artistic în sine, ci pe comicul situației și să construiască situații care să îi pună în valoare pe cei trei protagoniști. Spectacolul lasă impresia unei curse energice de 100 metri garduri – în care nu există nici un câștigător sau pierzător, în care publicul devine complice cu ceea ce se întâmplă pe scenă.


Este o adevărată plăcere să mai existe un astfel de spectacol și publicul să se poată bucura de el.Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri - https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}