Bilete la Anonimul venețian
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Anonimul venețian

4.4
Amfiteatru TNB Durata: 1 h 30 m, fara pauza

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Regia: Ion Caramitru Cu: Ilinca Goia Ioan Andrei Ionescu si altii

Un spectacol emoționant. O întâlnire dintre un bărbat și o femeie care s-au iubit demult și care descoperă că încă au sentimente unul pentru celălalt.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei SOLD OUT

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Mesajul organizatorului cu privire la partajarea datelor pentru plasarea in sala in conditii de siguranta:

"Participand la acest spectacol sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Teatrul National “I. L. Caragiale” cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR. 

Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate."Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

- Prezentarea la sala de spectacol cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
- Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
- Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
- Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

Atenție! La Amfiteatru, vă rugăm să respectați distanța de 2 metri indicată prin locul repartizat fiecărui spectator.


DE CE SĂ VĂD ACEST SPECTACOL?

Avem nevoie de iubire, de romantism, de emoție. Avem nevoie să știm că astfel de povești încă mai există. Avem nevoie să credem că iubirea dăinuiește în timp. Avem nevoie de puțină umaninate în tumultul contemporan de zi cu zi. O astfel de poveste, o astfel de dovadă este „Anonimul venețian” – un spectacol de care avem nevoie, în primul rând pentru suflet.

Pentru cei singuri, care își caută perechea, acest spectacol este ca o mărturie că se poate, că există povești de dragoste, ca o promisiune pentru ce poate apărea în viața fiecăruia dintre noi. Pentru cuplurile care merg la teatru, această piesă este o reconfirmare a sentimentelor ce aduc oamenii împreună, ca o oglindă interioară în care se privesc sincer și intim. Pentru cei triști este o mângâiere caldă; pentru cei fericiți o clipă de melancolie; pentru fiecare dintre noi, „Anonimul venețian” este un spectacol care ne încarcă bateriile spiritului.


CARE E POVESTEA? 


După aproape zece ani de la despărțire, El și Ea se reîntâlnesc în Veneția, orașul în care au trăit, s-au iubit, în care au făcut un copil, din care Ea a plecat și trăiește acum cu un alt bărbat. Este o ultimă întâlnire; ultima reconciliere, ultimul rămas-bun; ultima plimbare prin orașul plin de amintiri; ultima noapte de dragoste.

Este o întâlnire ce abundă de nostalgie, melancolie, tristeți răzlețe, învinuiri și reproșuri, sentimente și resentimente. El este muzician; se pregătește să interpreteze un concert după o partitură proaspăt descoperită, a cărei compozitor este necunoscut – „Anonimul venețian”. 


De-a lungul acestei întâlniri prelungite în noapte, El îi ascunde boala incurabilă de care suferă, astfel că această întrevedere devine și finalul dintre cei doi, ca un adio dintre doi oameni ce s-au iubit odată.


REGIZORUL, ACTORII, PIESA

Sub bagheta regizorală a lui Ion Caramitru, Ilinca Goia și Ioan Andrei Ionescu ne poartă în Veneția plină de iubire și melancolie, ne compun din replici, trăiri și emoție o poveste de dragoste ce trece bariera timpului.

Având la bază scenariul filmului omonim din 1970, al lui Enrico Maria Salerno, film considerat ca fiind un „Love Story” european, spectacolul de la TNB „Anonimul venețian” este dovada vie a spectacolului de teatru care emoționează, care atinge inimi și tulbură suflete.


A vedea această piesă este o experiență ce rămâne în sufletul și memoria spectatorului, ca o experiență de viață, ca memoria unei iubiri din tinerețe.
Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri - https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}