Bilete la Cerșetori la poarta libertății
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Cerșetori la poarta libertății

De la: Perform A.R.T.

Regia: Daniel Nitoi Cu: Vasile Filipescu Luiza Cobori si altii

După ideea lui Janusz Glowacki din piesa „Antigona la New York” am născut această piesă, „Cerșetori la poarta libertății”.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Pentru lumea în care trăim, lipsa materialului reprezintă o tragedie. Dar există o mică categorie, cea a oamenilor fără casă, a celor care trăiesc pe străzi, care pare să fie mult mai fericită decât o foarte mare parte a lumii bogate. Bucuria lor este dată, poate, de lipsa tuturor grijilor, nevoilor și de libertatea absolută. Ei pot face ce vor și când vor. Nu sunt condiționați, nu sunt constrânși, nu sunt nemulțumiți de lipsuri...pur și simplu sunt fericiți. Sau, este doar o iluzie? Visează, oare, și ei la înavuțire? Au și ei nemulțumirile lor, mai mici sau mai mari, este evident. Dar cum se manifestă acestea? Nu putem ști, poate nu vom ști niciodată daca au traume ce le apasă sufletul si care să îi împingă la o astfel de viață, sau este o simplă alegere, o dorință proprie de a trăi în acest fel... Nu putem ști nici dacă vom afla în această piesă... dar putem încerca.



După ideea lui Janusz Glowacki din piesa „Antigona la New York” am născut această piesă, „Cerșetori la poarta libertății”,  în care un ungur și un ardelean se întâlnesc la New York în încercarea de a gusta libertatea absolută și de a uita de grijile și dezamăgirile trecutului. Prieteni de aproape șapte ani, aceștia trec prin multe încercări ale vieții, mai mult sau mai puțin comice, mai mult sau mai puțin tragice. Împart o bancă împreună, împart convingerile, nemulțumirile și bucuriile. Îndemnați de o mexicancă mai puțin ancorată în realitate, aceștia reușesc să profaneze niște morminte și chiar să fure un cadavru pentru a primi drept răsplată aproximativ 20 de dolari. Prietenia celor doi, oricât de bizară ar părea în ochii lumii, se clatină după mai bine de șapte ani și poate ajunge chiar să se destrame.  Românul - ardelean evreu, ungurul – catolic născut și crescut în România. – Rețeta perfectă pentru o relație de prietenie „sinceră și devotată” care îi face să își „împartă” aceleași convingeri și filosofii despre viață. Surprizele apar pe tot parcursul piesei, cerșetorii par să aibă o lume a lor departe de lumea „reală”. Dar, chiar! Care este lumea „reală” !? Există oare libertate absolută!? Sau există doar o iluzie creată de-alungul timpului?! Sunt ei mai fericiți?! Au nemulțumiri vis-a-vis de viața pe care o trăiesc?! Au un plan de viitor?! Fac ceva pentru a—și schimba viața, pentru a-și menține-o sau a îmbunătăți-o?! Sunt doar câteva întrebări ce ne vin acum în minte în încercarea de a cunoaște și recunoaște lumea lor. Vă invităm așadar, să petreceți alături de actorii: Vasile Filipescu, Luiza Cobori, Jean Lemne,  Angela Apostolovska și Daniel Nițoi câteva clipe de comic existențial și trăiri umane care uneori pot fi de invidiat, alteori de compătimit.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}