Bilete la CERUL POEȚILOR DISPĂRUȚI
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

CERUL POEȚILOR DISPĂRUȚI

De la: Asociatia 4Culture

Instalație cinetică realizată din circa 150 ambalaje PET reciclate, decupate și îndoite astfel încât să alcătuiască imaginea stilizată a unor păsări / cărți.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Mugur Grosu va prezenta instalația cinetică „Cerul poeților dispăruți” la eXplore festival #14 - Bucharest International Contemporary Dance and Performance Festival, cel mai important eveniment din România și estul Europei dedicat dansului contemporan și performance-ului. 


Aceasta este realizată din circa 150 ambalaje PET reciclate, decupate și îndoite astfel încât să alcătuiască imaginea stilizată a unor păsări / cărți transparente. Pe ele sunt lipite textele a 22 de poeți contemporani recent dispăruți, în ultimul sfert de veac – unii foarte iubiți / cunoscuți, alții emergenți / subversii / prea puțin cunoscuți.


Instalația este completată de un performance cu muzică live, improvizații și recitative din textele celor 22 de autori. Mugur a mai pus în scenă proiecte similare (dar cu propriile texte) la diverse ediții ale Festivalului Internațional de Poezie București sau ale festivalului Dobrojazz. În luna noiembrie, el a fost invitat să susțină un performance de poezie, muzică & video art în deschiderea festivalului fEastTheatre din Londra.


Mugur Grosu aduce împreună poezia, arta și muzica într-o formulă sincretică, prin instalații și prin performance, dincolo de clișee. Scriitor și artist născut în Constanța și stabilit în București, a învățat să înoate și să cânte la pian înainte de-a învăța să scrie și să citească: la 5 ani lua primele lecții de pian și începea să frecventeze clubul de jazz al lui Harry Tavitian – care avea să-i devină mentor și prieten.


A publicat 6 cărți de poezie și literatură experimentală și e prezent în 20 de antologii, dintre care 3 internaționale. Începând din 1993, a expus în varii galerii de artă, muzee și spații publice.


În ultimii ani, s-a întors la prima pasiune, ca performer în proiecte experimentale ce combină muzica și literatura, inițial cu propria trupă Upanishadows (http://upanishadows.independent.ro), apoi în diverse proiecte colective sau solo.eXplore festival #14


Producători: Asociația 4Culture și WASP Studios


Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Parteneri: Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Institutul Geologic al României – Muzeul Național de Geologie, Muzeul de Artă Craiova


Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zeppelin, Revista ARTA, Designist, Feeder, IQads, România Pozitivă

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}