Bilete la Constelații
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Constelații

0
Story Durata: 1 h 25 m, fara pauza

De la: Maratonul Teatrului Independent

Regia: George Dogaru Cu: Ioana Barbu Marin Grigore si altii

O singură relație. Posibilități infinite. Un cuplu ce trece dincolo de continuum spațiu/timp, ca să exploreze posibilitățile infinite ale dragostei care-l leagă

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

O singură relație. Posibilități infinite. Un cuplu ce trece dincolo de continuum spațiu/timp, ca să exploreze posibilitățile infinite ale dragostei care-l leagă.

„Constelații” este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, Roland este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător, la un grătar. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra.

„Constelații” a avut premiera la Royal Court Theatre, Londra, în ianuarie 2012. Apoi, spectacolul a fost transferat la Duke of York’s Theatre, Londra, în noiembrie 2012.  Trei ani mai târziu, spectacolul a avut premiera și pe Broadway, la Samuel J. Friedman Theatre, avându-i protagoniști pe Jake Gyllenhaal și Ruth Wilson.

A fost un succes răsunator.Traducerea: Ioana Barbu și Marin Grigore

Scenografia: George Dogaru

Muzica originală: Marin Grigore

Videoproiecție: Ovidiu Cotârță

Foto și grafică afiș: Mihnea Irimia

Foto spectacol: Romulus Boicu„Doi actori cu un talent fenomenal (Ioana Barbu şi Marin Grigore) valorificaţi discret şi deştept de un regizor subtil şi abil (George Dogaru) reuşesc o bijuterie de spectacol pe un text tulburător de atipic (Nick Payne). (…) De mult nu am mai văzut nişte actori atât de limpezi în mintea lor (ştiu exact ce/cum spun şi pe ce efect mizează), atât de rafinaţi în mijloacele de expresie, atât de precişi şi de spectaculoşi. O scenă goală, nişte haine oarecare, o bandă adezivă albă închipuind un pătrat (fără a se reclama o simbolistică ostentativă te poţi gândi la ring, pereţii unei construcţii, o cuşcă, o tablă de şah nedesenată până la capăt sau poate nimic căci nu asta contează) – teatru pur, adică emoţie, coerenţă, surpriză, o incredibil de fluidă dinamică a stărilor, o diversitate copleşitoare.

George Dogaru a gândit un spectacol într-o altă dimensiune decât cea cu care suntem obişnuiţi la teatru. Dincolo de formula poveştii destructurate propusă de text, prin intermediul căreia istoria ni se livrează altfel, regizorul împreună cu actorii au recalibrat fiecare secundă, gest, ton, au încărcat cu tensiune şi au ”relaxat” cu măsură şi răbdare, au potenţat tăceri, priviri, au dat consistenţă punctelor de suspensie. (…)

”Constelaţii” este o aventură miraculoasă, revelatoare, un alt fel de a înţelege, gândi şi concepe o creaţie artistică de top. Personal, calific această experienţă drept un veritabil privilegiu. Drept urmare, mă înclin şi spun frumos ”Mulţumesc”.” 

Răzvana Niţă, Revista Teatrală Radio„Luna septembrie a adus un nou spectacol pe frumoasa scenă a Teatrului de Artă din Bucureşti. (…) Pe Ioana Barbu o ştiţi poate din filmul „Legaturi bolnăvicioase” regizat de Tudor Giurgiu, sau poate aţi văzut-o în filmul „Călătorul” în regia lui Florin Filipescu, rol pentru care avea sa primească premiul pentru „cea mai bună interpretare feminină” în 2004. Pe Marin Grigore l-aţi văzut recent în „Sieranevada” lui Cristi Puiu, iar joi seara îl vedeţi la ProTV în serialul „Ai noştri”. Evident, dincolo de micul ecran, pe cei doi îi puteţi vedea mai des şi mai clar la teatru. Acum, pentru prima dată cei doi actori se întâlnesc pe scenă în „Constelaţii”.”   Valentin Eduard Panduru, RFI  „Avem parte de o multitudine de interpretări din partea celor doi actori care intră pe rând în pielea diverșilor Marianne și Roland, sunt când jucăuși și amuzanți, când serioși și încrâncenați, când asemănători ca două picături de apă, când potriviți ca nuca-n perete. Ioana Barbu și Marin Grigore se apropie cu atenție de fiecare interacțiune, replică, exprimare și reușesc să creeze niște personaje veridice, calde, vii (faptul că au tradus și adaptat piesa împreună i-a ajutat cu siguranță să obțină acest efect), care îți devin simpatice sau antipatice în funcție de context. În orice caz, nu te lasă indiferent, fericirea, furia, neputința sau durerea lor vibrând în fiecare clipă. Începutul fiecărei scene este marcat de un joc de lumini și de un sunet grav, iar anumite momente se joacă în penumbră, pe un fundal de cer nocturn înstelat (…).”  Cristina Mitrea, 4Arte PARTICIPĂRI LA FESTIVALURI

Selectat la UNDERCLOUD – Festival Internațional de Teatru Independent de Orice, 2018

Selectat la Festivalul 25 de Ore de teatru non stop – respiră teatru, Sibiu, 2018 

Invitat la FNTi – Festivalul Național de Teatru Independent, 2017

Invitat la HOMEFEST, 2017

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}