Bilete la Happy end
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Happy end

4.6
Spectacol de teatru Durata: 1 h 30 m, fara pauza

De la: Godot Cafe Teatru

Regia: Alexandru Bogdan Cu: Tudor Aaron Istodor Raluca Aprodu si altii

O comedie savuroasă în care cea mai ghinionistă fată din lume trece printr-o serie de situații imposibile, încercând să-și găsească marea iubire.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Vă rugăm să tineti cont de faptul că accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online.Regia: Alexandru Bogdan

Distribuţie: Tudor Istodor, Raluca Aprodu

Scenografie şi afiş: Silvana Bratu


De ce sa vad acest spectacol?

Știm cu toții ce presupune o primă întâlnire. Micile stângăcii, doza de timiditate mascată cu greu în spatele încercării de a lăsa o bună impresie, teama de a nu-l face pe celălalt să fugă mâncând pământul. Acele momente în care speri din tot sufletul că ai în față pe cineva de care te vei îndrăgosti nebunește și încerci să identifici toate calitățile celui pe care ți l-ai imaginat în proiecțiile tale despre căsătorie. 

,,Happy end’’ e un spectacol în care Liz, personajul principal, va traversa toate aceste stări nu o dată, nu de două ori, nu de trei... Iar soarta nu va obosi să o surprindă.  Vă invităm să aflați chiar voi prin câte peripeții va trebui să treacă tânăra femeie în căutarea marii iubiri. 

Care e povestea?

Spectacolul spune povestea unei tinere fermecătoarei care, ajunsă la vârsta de 30 de ani, decide că a sosit momentul să-și aleagă un bărbat cu care să-şi împartă viaţa. Timp de 10 ani a avut grijă de o bătrână, dar după ce aceasta a murit, se trezeşte complet singură. N-are familie, n-are niciun prieten, aşa că începe o căutare ca în basme după Făt Frumos. Dar pentru că trăim nişte vremuri cel puţin interesante, ca să nu spun dubioase, "Făt Frumos" capătă mai multe înfăţişări. Înfăţişări pline de umor, dar şi de sensibiliate şi romantism. "Happy end" este expresia cea mai fericită cu care poţi încheia o poveste. Şi orice poveste are nevoie de un final fericit. 

Regizorul, actorii, piesa

"Happy end" (titlu original "Liselotte in may") este un text montat în premieră în România. Regia îi aparține lui Alexandru Bogdan, care răspunde cu inventivitate provocării de a aduce în fața publicului opt personaje distincte, cu o distribuție din care fac parte numai doi actori. 

Unul dintre cei mai pe val actori din România, Tudor Aron Istodor a demonstrat, încă de la începutul carierei sale de actor, că poate interpreta orice tip de personaj. Recent nominalizat între cei 10 tineri actori europeni în programul Shooting Stars, în 2016 a obținut premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului de Film European Les Arcs.

În spectacolul Happy End, Tudor Aron Istodor se plimbă cameleonic dintr-un personaj în altul, aducând pe scenă șapte bărbați cu înfățișări diferite, cu diverse probleme emoționale, unul mai complex ca altul, toți pretendenți la inima aceleiași femei. 

Raluca Aprodu, tânăra și talentata actriță cunoscută pentru rolurile din filme precum Câini (2016),  Poveste de dragoste (2015) sau O lună în Thailanda (2012), are o activitate bogată, atât pe scena teatrului independent, cât și în teatre de stat. În Happy End, ea interpretează rolul unei femei care, pe parcursul spectacolului, se confruntă cu o serie de situații traumatizante. Modul în care evoluează personajul este atent urmărit și pus în valoare, însă, cu naturalețe și umor, ținându-te captiv într-o poveste cu final neașteptat.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}