Bilete la Imagine all the people
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Imagine all the people

4.5
Spectacol de teatru Durata: 1 h 20 m, fara pauza

De la: Opera Naţională Română din Iaşi

Regia: Gigi Căciuleanu Cu: Monica Ailiesei Anca Andronache si altii

Un spectacol de teatru coregrafic construit pe ideea că oriunde am trăi sau am fi fost născuţi, suntem fiinţe pe cât de unice, pe atât de universale.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei SOLD OUT

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

„În acest spectacol mi-am imaginat un grup de oameni, un eșantion de societate umană în acţiune. Și care altă artă dacă nu cea a mișcării, a dansului, ar fi aptă să pună împreună acești atomi ai societăţii spre a da viaţă unui moment de fizică socială și de alchimie de grup? Putem spune că orice adunare umană este formată din trei module: Individ, Cuplu, Grup. Ca și în cazul organizării materiei vii în Atom, Moleculă, Ţesut organic, o grupare de oameni reprezintă un organism complex alcătuit din elemente simple: indivizi, cupluri, grupuri. Fiecare cu o a sa proprie dinamică, psihologie, poezie și finalmente, filozofie. Și o combinaţie la infinit între acestea: Individul faţă de Grup și vice-versa. Cuplul faţă de Individ și vice-versa. Este tot atât de adevărat pentru niște persoane reunite, spre exemplu, într-un autobuz, pe stradă sau într-o încăpere. Este valabil, deci, și pentru o trupă de teatru sau dans.
Toate acestea pentru o bucată de drum și într-un interval de timp dat. Ca în cazul acestui spectacol spus într-un limbaj care-mi este propriu. Cu felul meu de a vedea, de a gândi și de a face dans. Idei organizate sub forma unui spectacol de teatru coregrafic. În care cele mai mici detalii sunt tot atât de importante ca si marile explozii de energie. Energie de grup în care se conjugă ca într-o orchestraţie cât se poate de minuţioasă energiile fiecăruia dintre cei de pe scenă. Adresându-se nu numai ochiului, ci chiar gândirii și, sper, inimii spectatorului. Mi-aș permite să-l invit pe acesta nu numai să privească, ci să participe cu imaginaţia la soarta fiecărui dans-actor. „Imagine All The People" – precum ne îndeamnă atât de frumos John Lennon…” (Gigi Căciuleanu)
“For this performance I imagined a group of people, a sample of human society in action. And what other art, if not the art of movement, dance, would be able to join together these atoms of society so as to bring to life a moment of social physics and of group alchemy? We could say that any human assembly consists of three modules: Individual, Couple, Group. As with the organization of live matter in Atom, Molecule, Organic tissue, a gathering of people represents a complex organism made of simple elements: individuals, couples, groups. Each element has its own dynamics, psychology, poetry, and eventually, philosophy. And an infinite combination of these elements: the Individual in relation to the Group and vice versa. The couple in relation to the Individual and vice versa. This stays equally true in the case of random people, reunited, for example, on a bus, in the street or in a room. It is therefore valid for a theatre or dance group.
All these for one part of the road and in a given time interval. As with this show, presented in a language that is my own, in my way of seeing, thinking and creating dance. Ideas organized as a choreographic theatre performance. Where the smallest details are as important as the big energy bursts. A group energy, where the energies of everyone on stage connect, like part of an orchestration that is as elaborate as it can be. This performance speaks not only to the eye, but also to the mind and, I hope, to the heart of the spectator. I’d allow myself to invite the public not only to watch, but also to take part mentally in the fate of each dance-actor. „Imagine all the people” – as John Lennon so beautifully suggests...” (Gigi Căciuleanu)

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}