Bilete la [IN BETWEEN]
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

[IN BETWEEN]

0
Eveniment Durata: 45 m, fara pauza

De la: MINA

Descoperiți [IN BETWEEN], un spectacol de dans imersiv regizat de Bobi Pricop. O experiență multisenzorială ce îmbină dansul și noile media.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

[IN BETWEEN] – spectacol de dans imersiv


Un spectacol entertaining, fascinant vizual și provocator, o experiență multimedia colectivă, [IN BETWEEN] este conceput și regizat de Bobi Pricop alături de coregraful Filip Stoica, asistat de Simona Dabija. Universul vizual digital a fost conceput de studioul de animație MINA Studios, Generative & Interactive Design realizat de AV Noir. Muzica originală creată de Alexei Țurcan.


Conceput ca o călătorie multimedia spectaculoasă, [IN BETWEEN] propune o experiență imersivă despre conexiune, lumi interioare, îmblânzirea tehnologiei și explorarea graniței dintre real și virtual, dintre corp și avatar. Îmbinând dansul contemporan, acrobațiile și noile media, spectacolul ne invită să pătrundem în „necunoscutul“ digital, atât de prezent în viețile noastre, la limita (supra)naturalului și a extraordinarului. 

Ca într-un basm high tech, eroii spectacolului sunt zece dansatori și acrobați care ne poartă într-o aventură imersivă uluitoare, între mai multe dimensiuni, în care explorăm simbioza dintre uman și artificial.


De la începutul spectacolului, performerii conturează forme precise, intrând într-o rutină ce pare infinită. Pe parcursul evoluției, trupurile se sincronizează într-o armonie perfectă, pulsând ca un singur trup și generând o energie exuberantă. Fiecare mișcare contribuie la un ansamblu mai puternic, până când toți dansatorii devin o entitate unică. Comunicarea dintre proiecții și mișcările corpului adaugă o dimensiune suplimentară spectacolului, creând iluzii optice și transpunând corpul într-un univers între real și virtual, între uman și avatar. Mișcările grațioase și lente ale dansatorilor dezvăluie esența umană, în timp ce mișcările precise și ritmice sugerează o lume digitală și mecanizată, guvernată de algoritmi. Aceste două aspecte se îmbină armonios, completându-se reciproc.


•   Producție: MINA

•   Regie: Bobi Pricop

•   Coregrafie: Filip Stoica

•   Asistent coregrafie: Simona Dabija

•   Conținut video: MINA Studios

•   Generative & Interactive design: AV Noir

•   Muzică originală: Alexei Țurcan

•   Costume: Iolanda Mutu – Atelier Foarte Frumos


Performeri: Alexandru Snopovschi, Bianca Ardeleanu, Bogdan Zamfir, Denis Bolborea, Dima Roșca, Georgeta Corca, Iulia Lupașcu, Maria-Luiza Dimulescu, Robert Popa, Răzvan Rotaru, Roxana Popa, Simona Dabija și Silviu Mititelu

Spectacolul va fi prezentat la MINA în perioada aprilie – august 2024Informații suplimentare:

•   Recomandat celor cu vârsta de 7 ani +

•   Pe tot parcursul experienței publicul se va plimba prin spațiul imersiv, fiind ghidat  prin marcaje vizuale proiectate pe podea.

•   Accesul în spațiu se va face cu 15 minute înainte de începerea reprezentației, după această oră biletele își pierd valabilitatea 

•   În cazul neprezentării la ora indicată pe bilet, contravaloarea acestora nu poate fi returnată, și nici nu pot fi utilizate la o reprezentație ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

•   Organizatorul își rezervă dreptul de utiliza fotografii și înregistrări video în scopuri promoționale. Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul acesta.

Atenționare! Experiența imersivă conține imagini care se schimbă rapid, precum și momente de iluminat și sunete puternice, ce pot dăuna persoanelor cărora astfel de stimuli le sunt contraindicați medical (ex. epilepsie, vertij)

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}