Bilete la Marius Mihalache & Band – SĂFTIȚA
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Marius Mihalache & Band – SĂFTIȚA

4.5

De la: Teatrul Godot

Săftița aduce povestea femeiilor românce, portretele acestora fiind prezentate prin cântec, cu sensibilitate si originalitate.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Săftița aduce povestea femeiilor românce, portretele acestora fiind prezentate prin cântec, cu sensibilitate si originalitate, așa cum, Marius Mihalache, ne-a obișnuit de-a lungul timpului prin proiectele sale. Femeia puternica si devotata amintindu-ne de  Regina Maria a Romaniei, dar amintim si portrete de mame, fiice, iubite, luptatoare, etc… Toate aceste tipologii de femei sunt povestite de către artist în acest proiect, parcurgând împreună stările euforice ale Săftiței noastre.

În anul 2018 lansează un proiect pop-folk, cu identitata romaneasca, cu instrumente roamnesti, inspirat din povestile poporulului roman – SĂFTIȚA (portretul femeii românce)

Cunoaste un succes fantastic, motiv pentru care este preluat in stagiunea Teatrului National din Bucuresti, jucandu-se și în prezent la Sala STUDIO.

În anul 2019 primeste Premiul Special al Senatului UNITER, premiu conferit muzicianului Marius Mihalache pentru proiectul SAFTITA.


Cronici:

„Dacă nu l-ați ascultat niciodată pe Marius Mihalache cum vrăjește țambalul e cazul să vă luați bilete la Săftița. Dacă știți ce poate face cu acest intrument, iarăși e cazul să luați bilete, pentru că veți auzi sonorități necaracteristice lui (semn că MM încă mai are de spus multe din punct de vedere muzical!). Dacă vreți să vă deconectați de la nebunia cotidiană, mergeți la TNB să vă luați doza de frumos și de optimism. Eu închei mulțumindu-le pentru că mi-au salvat finalul de an și pentru că m-au ajutat să-mi iau la revedere de la un 2018 așa cum trebuie: cu zâmbetul pe buze”. (Nona Rapotan, BookHub – Săftița seduce și aduce public la TNB  )

„Instrumentul său cu corzi şi ciocănele s-a dovedit lipsit de complexe în faţa unor arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schumann, Schubert sau Mozart. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. A cântat şi a făcut înregistrări alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai, Kitaro şi de alţi muzicieni cunoscuţi pe plan mondial, dobândindu-şi prestigiul său de instrumentist absolut original, scoţând din străvechiul ţambal lăutăresc o bogăţie de sonorităţi, unele nemaiîntâlnite. Dintre acestea, el împărtăşeşte câteva în spectacolul-concert de la Bucureşti”.(Bogdan Burileanu, Liternet – Ceva folclor, ceva virtuozitate… – Săftiţa  )

„Situat departe de frazele cleioase şi de alte sfătoşenii sau aroganţe, Marius Mihalache a cucerit prin autenticitate: jovial, curtenitor, profund magnetic. Grație suavei lelițe și a instrumentiștilor din arenă, Marius Mihalache a demonstrat că simplitatea directă, muzicalitatea fără cusur şi dozajul irezistibil de forţă autentică şi sprinteneală sunt atribute ale unui proiect de succes: Săftița”. (Mădălina Dumitrache, Bel Esprit – Săftița deschide portița către FolkLand – Săftița )

„Săftița” by Marius Mihalache înseamnă muzică de calitate și artiști desăvârșiți. Săftița” by Marius Mihalache înseamnă magie”.(Simona Ioniță, Agenţia de Carte – Sonuri arhaice și postmoderne pentru țambal  )

„Marius Mihalache și fiul său, Lorin Mihalache, au o întâlnire astrală pe scena Sălii Studio…  pariez că veți pleca extaziați de prestația lor”.(Horia Ghibuţiu, Zile şi nopţi – 5 to do în Bucureşti  )

„Cine a crezut că țambalul este doar un instrument acompaniator specific tarafurilor ori formațiilor de lăutari se înșeală! La țambal se poate cânta Bach (cum zicea cineva), iar Marius Mihalache este unul dintre puținii (poate chiar singurul) care pot face acest lucru.

Sunete nebănuite se propagă miraculos din corzile instrumentului său, iar, pe rând, colegii săi, Marius Gagiu (caval, fluier, flaut), Nicu Bălan (ch. bass), Lorin Mihalache (fiul de 19 ani al lui Marius Mihalache, tobe) și solista Arabela Nicolau întregesc un grup care fascinează pur și simplu prin modul în care recompun și interpretează teme cunoscute din muzica populară și cultă românească”.(Dănuţ Deleanu, Mişcarea de rezistenţă – Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache”. Spectacolul „Săftița” – Marius Mihalache și țambalul său fermecat  )

Ion Caramitru: SĂFTIŢA lui Marius Mihalache este ceva fără precedent!

„Vă rog să mergeţi să vedeţi şi să ascultaţi concertul lui Marius Mihalache, SĂFTIŢA, care este una din cele mai fenomenale prezenţe culturale pe scena românească. Se spune că frizează geniul, dar eu pot să spun fără niciun fel de reţinere, este ceva fără precedent!”  (Ion Caramitru, director Teatrul Național București. )

Marius Mihalache, un excepțional producator și artist roman, cunoscut atat pe plan national, cat și internațional, s-a specializat in muzica de film si songwriting, la prestigiosul Colegiul de Muzică Berklee Collage of Music (Boston, US). El a performat pe cele mai prestigioase scene din Europa, SUA  și din intreaga lume, de-a lungul carierei sale.

Amintim cativa artisti cu care Marius a colaborat: Chick Corea, Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kennedy, Steve Vai, Kitaro, Blood Sweat and Tears, Francis Ford Copolla, etc..

Marius Mihalache a semnat coloane sonore pentru numeroase filme românești, cum ar fi:  Filantropica, Ticăloșii, Marilena, , La urgență, America, Venim! etc.

Recunoscut pentru originalitatea sa în interpretarea diferitelor stiluri de muzica la țambal, muzicianul a reușit să impună acest instrument chiar și în marile orchestre de muzică clasică.La 17 ani a cântat la Scala di Milano.

La 20 de ani a fost ales personal de catre marele muzician, Chick Corea, pentru a sustine un recital in deschiderea concertului său din România.

Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile.


Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}