Bilete la Privește înapoi cu mânie
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Privește înapoi cu mânie

4.6
Spectacol de teatru Durata: 1 h 50 m, fara pauza

De la: Teatrul in Culise

Regia: Alex Vlad Cu: Alex Vlad Ioana Nichita si altii

Atunci când nu găsești nicio speranță pentru viitor, tot ce îți rămâne de făcut este să privești plin de resentimente către trecut.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

DetaliiPentru că sala noastră este foarte mică și fiecare loc vândut înseamnă foarte mult pentru noi, vă rugăm, pe cât posibil, să selectați locurile astfel încât să nu rămână locuri singulare în margini sau în restul sălii. Locurile fiind foarte aproape de scenă, iar rândurile de doar 6 scaune, vizibilitatea este excelentă în toate punctele, inclusiv în cele situate în capătul rândului.Atunci când nu găsești nicio speranță pentru viitor, tot ce îți rămâne de făcut este să privești plin de resentimente către trecut. 

Privește înapoi cu mânie este un spectacol realist care spune povestea de viață și iubire dintre Jimmy și Alison Porter: el, un tip inteligent, educat, rebel, însă dezamăgit și supărat pe nedreptățile sociale, iar ea, o soție supusă și indolentă, provenită dintr-o familie înstărită.

Frustrat că nu-și găsește locul și că nu reușește să urce pe scara socială, Jimmy se torturează pe sine; totodată, acesta o chinuie și pe soția sa, considerând că ea n-a cunoscut niciodată greutățile vieții. Ajunși într-un punct critic al căsniciei lor, cei doi se trezesc într-un triunghi amoros care o implică și pe Helena, cea mai bună prietenă a lui Alison. Degeaba încearcă Cliff, colegul lor de apartament, să mențină pacea în această familie: ruptura se produce și îi transformă complet pe cei doi soți. 

Privește înapoi cu mânie este o dramă realistă care ilustrează perfect imaginea unei căsnicii toxice, în care dragostea se transformă treptat într-o relație nocivă de dependență.  

Piesa are accente autobiografice întrucât pentru a scrie „Privește înapoi cu mânie”, Osborne s-a inspirat chiar din propria sa căsnicie eșuată cu Pamela Lane. Sintagma ”tinerii furioși” este specifică perioadei în care a fost lansată această piesă de teatru și îi descrie pe scriitorii cu educație, care nu aveau o perspectivă pentru viitor și nu puteau evolua social, acesta fiind motivul pentru care se foloseau de un realism crud și șocant în scriitura lor. Acest gen de realism dur a poziționat textul „Privește înapoi cu mânie” ca fiind unul dintre primele exemple de kitchen sink drama din teatru.

Piesa a avut rapid un succes comercial enorm, jucându-se din New York până în Moscova, fiind ulterior transformată în film, și l-a făcut cunoscut pe John Osborne ca dramaturg, aducându-i numeroase premii.Înainte de a achiziționa bilete la Teatrul În Culise vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:

*Spectacolele Teatrului În Culise pot fi nepotrivite pentru anumiți spectatori, foarte tineri sau mai conservatori, datorită tematicilor abordate sau limbajului liber folosit. Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect atunci când achiziționați biletele.

* Biletele achizitionate își pierd valabilitatea la ora anunțată pentru începerea spectacolului, iar accesul în sală nu mai este permis. În cazul în care alegeți să părăsiți sala în timpul spectacolului nu veți mai putea reveni în interior. 

* Teatrul În Culise își rezervă dreptul de a evacua din sală persoane care prezintă comportamente antisociale sau deranjează buna desfășurare a evenimentului prin zgomote sau discuții care nu au legatură cu atmosfera normală din timpul unui spectacol de teatru.

* Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca în timpul spectacolului să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}