Bilete la Regina Maria - Gânduri către țară
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Regina Maria - Gânduri către țară

De la: Teatrul Godot

Acest spectacol unicat în România intitulat “Regina Maria, Gânduri către țară” celebrează plenar ziua Regalității într-o distribuție cu adevărat excepțională.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii


REGINA MARIA

Gânduri către țară


Roxana Lupu – actriță, Nicholas Lupu – bariton

Alex Penescu – pian, Daniel Mihai – vioară, Anta Agavriloae – pianÎn data de 9 Mai de la ora 20:00 Palatul Bragadiru din Bucuresti găzduiește un eveniment cultural de înaltă ținută ce îmbină arta teatrală și muzica cultă, într-un perfect amalgam de emoții.


Acest spectacol unicat în România intitulat “Regina Maria, Gânduri către țară” celebrează plenar ziua Regalității într-o distribuție cu adevărat excepțională.


Acesta reprezintă garanția unui spectacol care promite să rămână memorabil. Actrița Roxana Lupu – care a interpretat rolul Reginei în filmul omonim – baritonul și actorul Nicholas Lupu – în rolul lui Boris Moscovici în filmul dedicat Reginei – alături de pianistul Alex Penescu, violonistul Daniel Mihai și pianista Anta Agavriloae vor străluci și își vor etala calitățile și talentul în a însufleți un spectacol sincretic, care îmbină într-un mod incredibil de inspirat muzica din perioada respectivă cu texte din celebrele Memorii și Jurnale de război ale Reginei.


Spectacolul-Concert cuprinde creații muzicale aparținând compozitorilor români reprezentativi precum George Enescu, Ciprian Porumbescu,Vasile Filip, Tiberiu Olah etc și străini precum Pablo de Sarasate, Frederic Chopin, Edward Huebsch etc amintind cu totul aparte de eleganța saloanelor regale de odinioară.


Pleiada de compoziții reprezentative aparținând repertoriului muzicii clasice va constitui un punct de atracție și va avea darul de a purta publicul într-unul dintre momentele reprezentative, pe deplin emblematice ale istoriei poporului român – perioada regalității de la începutul secolului al XX-lea.


“Sunt zile speciale, zile-reper, zile care trebuie nu  doar marcate, ci prețuite din tot sufletul. 10 Mai ar trebui să fie pentru toți românii, ziua în care se celebrează Ziua Regalității fiind una dintre acele zile cu adevărat sfinte pentru români” a subliniat actrița Roxana Lupu.


La rândul său, creatorul spectacolului, Nicholas Lupu a subliniat faptul că „Legătura dintre data de 10 Mai și Casa Regală depășește ca notorietate figuri legendare ale altor oameni politici din acele timpuri și aduce la lumină importanța Monarhiei Române în familia Europeană. Trebuie să ne aducem aminte mereu de toate momentele emblematice care ne-au marcat istoria. Ne doream de mult timp să ajungem în această superbă locație precum Palatul Bragadiru. Vă așteptăm să vă bucurați de fiecare minut al spectacolului creat special pentru dumneavoastră.”


FRONT SEAT:

Cu acest bilet vă puteți asigura locul în primele 8 rânduri ale sălii


THE PALACE EXPERIENCE:

The greatest experience with Arts&Wine @Bragadiru Palace

by The Great Hill Society Club


Cu acest bilet vă puteți bucura de o experiență unică, într-un palat eclectic, aflat la câteva minute de centrul orașului București. Astfel,

pe lângă vizionarea concertului:

● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00.

● Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală).


Gustările și vinurile pot fi servite în superba grădină a Palatului Bragadiru, ori în Saloanele private.

Vizitarea Galeriei BulevART este o invitație din partea noastră, pentru o experiență completă în Palatul Bragadiru.


Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}