Bilete la Revolta Poveștilor
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Revolta Poveștilor

De la: Teatrul Stela Popescu

Regia: Tony Adam Cu: Marian Sas Petrică Alexandru Ivănoiu si altii

Revolta Poveștilor - o nouă producție a Teatrului Stela Popescu pentru publicul tânăr, o poveste terapeutică de văzut cu inima și de meditat asupra mesajului.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului si comisionul aplicat acestuia. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

tsp-logo.jpeg


“Revolta poveștilor” - după un text de Sînziana Popescu


Regia: Tony Adam

Adaptarea și dramatizarea: Sînziana Popescu

Scenografia: Cristian Marin

Coregrafia: Ioana Macarie


Poveștile sunt determinante pentru educația noastră, ne deschid ușa către lumea cărților și ne dezvoltă universul imaginar al vieții adulte. Vremurile se schimbă, copiii se adaptează din mers vitezei și tehnologiei actuale, părinții sunt copleșiți de virtual, timpul s-a comprimat, iar magia unei povești clasice pierde teren pe zi ce trece. 
Spectacolul "Revolta poveștilor" vorbește tocmai despre pierderea plăcerii de a ține în mână o carte, de a o răsfoi și de a desena cu mintea întâmplări și caractere pline de magie și culoare. În lumea tabletelor și a jocurilor video riscă să se piardă cel mai important prieten al copilului – imaginația, cea care îi face pe cei mici să aibă curaj să viseze și să lupte cu determinare pentru împlinirea viselor lor. 
"Revolta poveștilor" este o piesă care vrea să arate atât copiilor cât și părinților că poveștile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate și mai ales iubite. Indiferența cu care am ajuns tratăm în zilele noastre poveștile determină personajele din paginile lor să se revolte, să se urâțeasă și să devină anacronice. Cine rezolvă problema aceasta complicată ? Niște copii din lumea reală care, atrași în lumea cunoașterii și imaginației, restabilesc ordinea și reușesc  să salveze de la uitare emoția autentică a întâlnirii cu personajele nemuritoare de basm. 
Creatorul lui Lampio (un licurici care cucerește constant publicul Teatrului Stela Popescu din anul 2017), regizorul Tony Adam a făcut o echipă minunată cu scriitoarea Sînziana Popescu, scenograful Cristian Marin și coregraful Ioana Macarie. De data aceasta, au readus la viață într-o manieră amuzantă și cu totul neconvențională isprăvile celor mai îndrăgite personaje ale copiiior de toate vârstele: Vrăjitorul din Oz, Scufița Roșie, Făt Frumos, Cenușăreasa și multe, multe altele. "Revolta poveștilor" - un spectacol al Teatrului Stela Popescu pentru publicul tânăr și cel de familie, o poveste terapeutică de văzut cu inima și de meditat asupra mesajului moralizator pe care îl transmite!


Durata – 65 minute fără pauză

Premiera – 31 martie 2019, ora 19:00, București - Palatul Național al Copiilor, Sala Mică


Recomandare public 4 +


!! IMPORTANT !!


Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

- sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2


Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

- Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute înainte de începerea evenimentului, pentru a putea respecta regulile de acces.

- Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.

- Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.

- Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane - de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}