Bilete la Salieri
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Salieri

De la: Undercloud

Regia: Marcel Top Cu: Marius Bodochi Răzvan Oprea si altii

Povestea lui Salieri – un destin frământat de pasiuni și invidii și marcat de rivalitatea cu Amadeus Mozart.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Povestea lui Salieri – un destin frământat de pasiuni și invidii și marcat de rivalitatea cu Amadeus Mozart – este reexaminată și reinterpretată într-un nou tip de discurs artistic, care se desprinde de legenda hollywoodiană, devenind o pledoarie pentru Salieri. Puţine nume în istoria muzicii au fost atât de blamate ca Antonio Salieri, un compozitor influent în vremea sa, care ulterior a fost, pe nedrept, complet uitat.


„În 2011, am montat la Opera Națională din București spectacolul Amadeus, pe textul lui Peter Shaffer. Spectacolul, un melanj de operă și teatru, cu muzică live asigurată de orchestra și soliștii Operei Naționale, s-a jucat timp de patru stagiuni cu imens succes. Ne-am propus să ne imaginăm cândva și un alt discurs spectacular, care să îl apere pe mult-hulitul compozitor Antonio Salieri și să îl prezinte într-o lumină nouă, mai apoape de adevărul istoric. Așa s-a născut acest proiect, o pledoarie pentru Antonio Salieri, un real talent, al cărui singur mare ghinion a fost să fie contemporan cu genialul Amadeus Mozart. Dincolo de fascinația pe care o avem încă pentru o rivalitate legendară, tema este foarte actuală, în măsura în care salierinismul pare a fi una dintre trăsăturile omului contemporan. Trăim într-o societate competitivă, în care se caută perfecțiunea de fațadă, astfel încât noi cu toții dorim să fim, sau cel puțin să părem, mai mult decât suntem de fapt“, spune regizorul Marcel Țop.


Marius Bodochi, unul dintre puținii, rarii actori care au forța să exprime cu atâta eleganță un personaj complex ca Antonio Salieri, este un artist, un creator cu o imensă putere de expresie, care explorează un rol din toate unghiurile sale, prin nuanțele subtile, până la identificarea fizică cu personajul.


„În rolul lui Salieri, Marius Bodochi știe să valorizeze interpretarea, să schimbe intensitatea, să transplanteze cu ușurintă atributele teatrului înalt, clasic, într-un nou tip de spectacol. El rămîne amfitrionul absolut al serii. De energia și talentul său depinde ceea ce se transmite spre public”, așa cum evalua critica, la premiera din 2011.


Mozart, interpretat de Răzvan Oprea, este dispus să revoluționeze nărăvaș arta, având la discreție atribute care îi lipsesc rivalului său: forța și încrederea în propriul geniu. Vocea lui Răzvan Oprea aduce în noua producție calitățile care l-au consacrat: „energie neobosită, spumă incandescent și o nonșalanță pe care nimic nu pare să o amenințe vreodată”.

„Când șocant și virulent, ca în „Natural Born Fuckers”, „G.O.D.” sau „Edmond”, când languros, decadent și voluptuos, ca în „Valmont”, când cinic, ironic și baroc, ca în „Deformații”, Marcel Țop – o figură aparte a generației sale – “dispune de o energie uriașă, convinge performeri dintre cei mai diferiți să i se alăture și, mai ales, nu se mulțumește să meargă pe căi bătute.” (Cristina Modreanu, critic de teatru)


În conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 8 și 8¹ al H.G. 932/2021 cu modificările și completările ulterioare, participarea la evenimentele UNDERCLOUD 2021 este permisă doar persoanelor care prezintă la intrare certificatul verde, îndeplinind una dintre condițiile următoare: 


- Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

- Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

- Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor;

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}