Bilete la Spune-mi ce-ai facut cu banii
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Spune-mi ce-ai facut cu banii

De la: Asociatia Bulevardul Culturii

Regia: Colectivă Cu: Anca Sigartău Claudiu Bleonţ si altii

Râsul vindecă orice, este cel mai bun tratament mai ales acum, când viețile noastre, ale tuturor, au pendulat între restricții și relaxări temporare.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului si comisionul aplicat acestuia. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Râsul vindecă orice, este cel mai bun tratament mai ales acum, când viețile noastre, ale tuturor, au pendulat între restricții și relaxări temporare, între cutii cu medicamente luate preventiv și măști ce ascund chipurile, între frică și deznădejde, și speranță și încredere. 

Dar lumea merge mai departe – încet-încet, societatea iese din încorsetarea medicală și restricțiile impuse. Pare că, de data asta, la capătul tunelului, chiar se vede luminița…

Despre lumina de la capatul tunelului este vorba în acest spectacol de comedie. Un tunel hipnotic, în care luminița aceea este speranța unei vieți mai bune, promisiunea unei înțelegeri reciproce, descoperirea capacității de a ne iubi din nou. 

Povestea e simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Claudiu Bleonț), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii din salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră, fiindcă Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera –  trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă. Dupa epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decat o singură opțiune – să invite un hipnotizator (Claudiu Maier), găsit într-un anunț din ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii din salariu.

Și de aici începe nebunia: sub hipnoză, încep să iasă la iveală secrete, minciuni, ipocrizie, adevăratele vise și speranțe. 

Totul este acum un hohot continuu de râs. Apar situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, ce devin motive de ceartă și soluții comice, iar toate conduc la un final pe care nimeni nu-l anticipează.


O producție Teatrul Globe


Spectacolul face parte din Festivalul International de Teatru Independent COMIC 7 B 2021 - un eveniment marca Buzau International Arts Festival.


Aveți la dispoziție și opțiunea de a achiziționa un abonament pentru toate spectacolele de teatru din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B! Click aici: https://bit.ly/2Xut9LB


Spectacolul se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare privind limitarea răspândirii pandemiei de Covid-19. Acest lucru înseamnă că accesul în sală se face fără staționare în foaierul teatrului, la nivel de 70% din capacitatea totală a sălii, iar accesul spectatorilor se face numai cu purtatea obligatorie și corectă a măștii de protecție, pe toată durata spectacolului. Spectatorii care sunt membri ai aceleiași familii pot sta pe scaune alăturate, altfel, între spectatori se va lăsa un scaun liber.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}