Bilete la Teatru sub lună #8 - Weekend III
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Teatru sub lună #8 - Weekend III

De la: Teatrul InDArt

Expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

Detalii

Cea de-a 8-a ediție a festivalului de artă „Teatru sub Lună” va fi organizată în perioada 30 IUNIE – 16 IULIE  a acestui an, într-o nouă locație - Terasa Promenada Mall, deasupra orașului, în aer liber. 

Expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, târg de carte și lansări de carte, spectacole stradale, happening-uri - muzică, dans, poezie, paradă moto și paradă de costume de epocă, ateliere de teatru pentru adulți și copii, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.


Biletele achizitionate din aceasta sectiune va ofera acces la toate evenimentele din al treilea weekend de festival, intre 14 Iulie si 16 Iulie.


14 iulie 

17:00 OPEN DOORS - EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made

18:45 CONCERT – LunAmar Jazz Project

20:15 TEATRU –  "Gelozie, dragoste și o pereche nouă de pantofi" adaptare de Silvia Gagu/ REGIA: Bogdan Gagu

Distribuția: Silvia Gagu, Bogdan Durlicioiu, Marcel Lovin, Marina Fluerașu

SINOPSIS: Se întâmplă, în viață, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută.


15 iulie 

17:00 OPEN DOORS - EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made

18:45 CONCERT – :UMBRA

20:15 TEATRU –  PREMIERĂ "Dragostea nu ține cont de decibeli"  de Silvia Gagu / REGIA: SILVIA GAGU

Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu

SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundate în lacrimi de râs.

16 iulie 

17:00 OPEN DOORS - EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made

18:45 CONCERT – InDArt STARS – concert susținut de actorii Teatrului InDArt

20:15 TEATRU –  PREMIERĂ "Cu soții mei în vacanță"  adaptare de Maria Costeschi / REGIA: Bogdan GAGU/Asistent regie: Maria Costeschi

Distribuţia: Silvia Gagu, Bogdan Gagu, Roxana Popescu, Massimiliano Nugnes

SINOPSIS:  O aniversare obișnuită de 10 ani de căsătorie. Un resort de lux, all-inclusive, plajă, soare, romantism. O poveste de vis, o excursie pregătită de foarte mult timp. Nimic nu are ce să meargă prost. Oare? Doar că planurile de acasă se schimbă când soția descoperă că în hotelul de vis-à-vis, fostul ei soț îi spionează. O comedie plină de surprise.


-------


Reguli de acces și conduită în contextul unui eveniment cultural


Festivalul se desfășoară în perioada 30 iunie - 16 iulie, în fiecare weekend (vineri - duminică) pe Terasa Promenada Mall, etajul 2,  Calea Floreasca, nr 246B. 

Accesul în cadrul festivalului se face începând cu ora 17:00, în fiecare zi de festival și este deschis spectatorilor până la ora 23:00. Accesul se face în baza biletului achiziționat de la partenerii noștri de ticketing sau de la intrare. Este interzis accesul cu obiecte care ar putea afecta ceilalți spectatori sau i-ar pune în pericol. Prețul abonamentelor variază în funcție de perioada de vânzare, începând de la 150 lei + TAXE, pentru un weekend(3 zile) în Presale, și prețul va crește săptămânal până la începerea festivalului.


Concertele și spectacolele de teatru pot începe cu o întârziere de 10-15 minute, în funcție de pregătirea tehnică necesară acestora. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).


Locurile se ocupă în ordinea sosirii, existând o zonă cu scaune, două zone cu pufuri, două zone de bănci. În cadrul festivalului există o zonă special amenajată pentru a putea servi mâncare, care se achiziționează separat de la zona de food-court din cadrul mall-ului. Pentru a servi băuturi puteți alege dintre cele două standuri special amenajate în acest scop. Băuturile alcoolice și nealcoolice, precum și mâncarea nu sunt incluse în prețul biletelor sau al abonamentelor. 

Festivalul vă pune la dispoziție mai multe zone cu photo cornere, unde se pot face poze. Rugămintea noastră este să nu deteriorați spațiul, astfel încât să ne bucurăm cu toții de acest spațiu cultural pe toată durata festivalului. 

 

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}