Bilete la Teatru sub luna #9 - Ziua 7
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Teatru sub luna #9 - Ziua 7

De la: Teatrul InDArt

Festivalul de arte in aer liber, independent si plin de pasiune! Teatru, concerte, carte si expozitii de pictura si fotografie!

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului, comisionul aplicat acestuia si valoarea TVA. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, Sala {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

Detalii

ACCES GENERAL- asigura accesul pe toata ziua de festival

VIP TICKET - locuri in primele 2 randuri de mese - asigura accesul pe toata ziua de festival

ABONAMENT NORMAL - asigura accesul pentru toate zilele de festival

ABONAMENT VIP - asigura accesul pentru toate zilele de festival cu locuri in primele 2 randuri de mese


18:30 - Acces Festival

20:00 "Insula Purpuriedupă o idee de Mihail Bulgakov

Text și Regie: Bogdan Gagu

Muzica: Daniel Simion

Afis; Bogdan Petrea

Distribuție, formată din actorii amatori ai Școlii de Teatru AMA-torissima: Ion Stan, Lucian Simion, Cristi Godri, Bianca Radu, Raluca Porțeanu, Mihaela Dragne, Cristina Tache, Alice Oprescu

SINOPSIS: Mihail Bulgakov a fost un vizionar și a reușit să surprindă în scrierile sale zbaterile vremurilor sale, care, din păcate, sunt aceleași cu cele din vremurile noastre. Textul ne duce într-o descoperire de sine și, mai ales, a luptei cu un sistem. 

Spectacolul nostru, realizat de regizorul Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt, cu actorii amatori ai Școlii de teatru AMA-torissima, surprinde, într-un mod original, o realitate a timpurilor noastre. Plecând de la ideea lui Bulgakov, am reușit să concepem un spectacol emoționant, o comedie care aruncă măștile și ne face să realizăm cine suntem, cum suntem. 

Un concept inedit, care ne trage într-o lume ca mai apoi să ne aducă cu picioarele pe pământ. Teatru în teatru, pentru că acțiunea se desfășoară într-un teatru care se confruntă cu problemele societății, o cultură slab finanțată dar și aceea e pe relații, cu un personal calificat la locul de muncă, cu compromisuri în atingerea scopului final, acela de a primi o finanțare de la primărie, simpli angajați care devin actori peste noapte sau regizori, megalomania directorilor de instituții publice și multe altele. 

Și vorba unui personaj: ”Eu, Severus Laredo, directorul fără dubiu și fără adversari al Teatrului Fantomas, un idealist convins, o să duc teatrul în timpul renașterii, renașterii teatrului contemporan. Sunt obligat de națiune și de principiile proprii să car această cruce a idealismului, să ridic din cenușă toată cultura noastră sublimă. Să marginalizez din societate mahalagii, alcoolicii, bârfitorii, hoții, mincinoșii și toate neamurile derivate din subcultură.”


Singurul festival de teatru independent în aer liber din țară.

Ediția a 9-a se va desfășura în perioada 20-28 Iulie la ThePUB Universității și aduce o structură puțin diferită față de edițiile anterioare. În fiecare zi va fi un eveniment diferit astfel încât vom acoperi toate artele: Teatru, Muzică, Poezie, Carte, Pictură, Fotografie. 

Expozițiile de Fotografie și Pictură vor putea fi admirate pe toată perioada festivalului. 

Înainte de începerea evenimentelor din fiecare zi vă puteți relaxa în grădina ThePUB, o oază de liniște și răcoare fix în inima Bucureștiului. 

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul "Alege-ți Povestea" tinerii artiști aflați la început de drum.

Festivalul a devenit un reper cultural pentru bucureșteni. Pentru ei luna iulie înseamnă TSL - Teatru sub lună!!!!!


REGULI de ACCES festival

Spectacolele se organizează în sistem cafe-teatru, spectatorii având locuri la mese cu maxim 4 persoane. Dacă doriți să nu stați la masă cu persoane necunoscute vă recomandăm să achiziționați 4 bilete. Când ajugeți la festival vi se va comunica locurile. LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției, neexistând posibilitatea de a vă alege locurile în ziua spectacolului. Totuși, pentru situația în care veniți cu prietenii vă rugăm să sunați la Teatrul InDArt pentru a vă rezerva locurile preferate.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, acesta se va muta la interiorul PUB-ului. 

- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice, sau se poate muta la interiorul PUB-ului. 


Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.  

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}