Bilete la Teleteatru InDArt
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Teleteatru InDArt

De la: Teatrul InDArt

Se spune că teatrul este locul unde te întâlnești cu tine… sau uiți de tine. Locul unde emoțiile dansează iar sufletul se simte mai ușor.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza spectacolul

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Cine suntem noi?!

Se spune că teatrul este locul unde te întâlnești cu tine… sau uiți de tine. Locul unde emoțiile dansează iar sufletul se simte mai ușor. Alege-ți povestea, ia un loc și lasă-te condus.

Teatrul InDArt se numără printre primele teatre independente din România, cu o experiență de 14 ani.

Acum 1 an ne-am găsit un ACASĂ, un loc mic și intim, în care am reușit să scriem o poveste, să cream o comunitate care să se bucure de darul nostru. Am avut 60 de spectacole în repertoriu, 200 de reprezentații, 300 de actori(profesionisti si amatori, copii si adolescenti), sute de ore de teatru, aproape 10000 de spectatori. 

Pentru că în această perioadă toate activitățile noastre au fost stopate și pentru că Teatrul InDArt a luat hotărârea de a suspenda stagiunea până în toamnă, încercăm să ne continuăm activitatea online. 

Am demarat proiectul #teleteatru unde zilnic vom avea fragmente din spectacolele noastre dar și interviuri cu actorii Teatrului InDArt. Toate filmulețele vor fi online GRATUITE pe pagina noastră de facebook: www.facebook.com/TeatrulInDArt

Scopul proiectului #teleteatru este de conștientizare a esenței teatrului în sala de teatru, cu emoția care se naște între spectatori și actori. 

 

De ce noi?!

Toate domeniile au de suferit de pe urma acestei crize, nu suntem speciali. Cu toate astea Teatrul InDArt acordă o atenție sporită actorilor tineri, artiștilor care sunt la început de drum și nu primesc nicio șansă în altă parte. 

Spectatorii noștri stau mărturie pentru calitatea producțiilor noastre, pentru seriozitatea și devotamentul de care dăm dovadă. 

 

Cum poți să fii alături de noi?!

- Poți cumpăra un bilet în avans pentru stagiunea din toamnă, un bilet pe care l-am numit SUPORT TICKET. Acesta va fi valabil la orice spectacol din stagiunea care va începe în toamnă. Îl cumperi, îl păstrezi iar în toamnă așteptăm să ne suni pentru a-ți rezerva locul în sală. 

- Dacă îți plac filmulețele noastre online și vrei doar să ne aplauzi, să ne mulțumești că încercăm să aducem un zâmbet, atunci, poți lua MERCI TICKET. Acest bilet e doar onorofic și îți vom mulțumi public pentru apreciere. 

- Sau, dacă ai încredere deplină în noi, atunci îți poți lua un ABONAMENT. Abonamentul e valabil pentru 20 de intrări, nu e nominal și îl poți utiliza împreună cu prietenii din toamnă. 

 

Ce vom face cu resursele primite de la voi?

Suportul vostru financiar va ajuta la amenajarea noii săli de teatru și la plata facturilor. Ne dorim să construim un teatru care să ne dea posibilitatea să producem spectacole cu mai mulți actori, cu decoruri mai ample și de asemenea, ridicarea confortului spectatorilor. 

Ne dorim să dotăm noul teatru cu scaune speciale de teatru, cu un sistem audio și de lumini mai complex astfel încât experiența voastră, a spectatorilor, să fie una totală. 


CONTACT:

Bogdan GAGU, Directorul Teatrului InDArt, 0724.304.593/contact@indart.ro

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}