Bilete la Vivien Leigh: Ultima conferință de presă
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

Vivien Leigh: Ultima conferință de presă

De la: TNB Teatrul Naţional Bucureşti „I.L.Caragiale”

Regia: Liana Ceterchi Cu: Lamia Beligan si altii

Un recital tulburător despre viaţa tumultoasă a uneia dintre cele mai mari actriţe ale secolului XX, VIVIEN LEIGH.

Inca 1 persoane se uita acum

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

Mesajul organizatorului cu privire la partajarea datelor pentru plasarea in sala in conditii de siguranta:

"Participand la acest spectacol sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Teatrul National “I. L. Caragiale” cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR. 

Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate."Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

- Prezentarea la sala de spectacol cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
- Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
- Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
- Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

Atenție! La Amfiteatru, vă rugăm să respectați distanța de 2 metri indicată prin locul repartizat fiecărui spectator.
Astă seară, pentru voi, Vivien Leigh, Scarlet cea de neuitat din “Pe aripile vântului”, supranumită Viv, the world’s darling, retrăieşte acea perioadă magică a Hollywood-ului, pe care l-a iubit şi l-a detestat în acelaşi timp şi vă oferă, cu impertinenţă, umor, dragoste şi o periculoasă fragilitate, acest moment de intimitate.


„Un one-woman show susținut cu o sensibilitate și o intensitate artistică ieșite din comun de Lamia Beligan care realizează - singură în scenă timp de o oră și jumătate - un adevărat tur de forță. Grațioasă și inteligentă, dramatică și fermecătoare, intuitivă, sugestivă și profundă, Lamia Beligan reușește să devină un adevărat alter ego al eroinei, căreia îi seamănă și fizic de-a dreptul tulburător”. Ana Blandiana


"Un recital al unei mari actrițe, cu o solidă școală a caligrafiei rostirii, cu o perfectă stăpânire a vocii, trupului, dar și cu acel ceva inefabil al inspiraţiei care-i vizitează pe cei aleși! Regia Lianei Ceterchi de o minunată devoțiune, alegerea muzicii (Max Bruch) perfectă! Bravo, Lamia Beligan, admirație şi respect!" Dan Grigore

 

"Pentru Lamia Beligan, „Vivien Leigh – ultima conferinţă de presă” e rolul desăvârșirii și al consacrării". Horia Ghibuțiu, Blog de Ziarist

 

Londra, 2017

“Lamia Beligan este o actriță minunată, care nu ezită să meargă până la cea mai riscantă uitare de sine („nebunia sacră” a actorului, cum spuneau grecii), care joacă cu o pasiune pe care eu am întâlnit-o din ce în ce mai rar și care m-a făcut să resimt de-a dreptul fizic suferința lui Vivien” .  Dorian Branea, Director, Minister Counsellor

„Lamia Beligan o interpretează fabulos pe Vivien Leigh. Un rol de compoziție rar, jucat la perfecție. Felicitări, dragă Lamia!”  Ildiko Spelt–Brănescu

„O interpretare uimitoare a Lamiei Beligan”.  Josie Jenkins


Paris, 2016

"Seară de excepție la Palais de Behague - Ambasada României la Paris, ieri seară. Vivien Leigh a revenit printre noi grație Lamiei Beligan "imperială" în acest rol. 

Chapeau l'artiste !!!! Bravo Lamia!” Miruna Ionescu Goga
Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:
*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}