Bilete la WORK. NO TRAVEL // live online
mySTAGE Logo mySTAGE Logo

WORK. NO TRAVEL // live online

De la: Undercloud

WORK. NO TRAVEL vorbește despre migrantele și migranții români pentru care munca în străinătate a devenit singura posibilitate de supraviețuire.

Inca 1 persoane se uita acum

Vouchere disponibile

myStage Gold

Cadoul ideal, indiferent de ocazie

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

140 lei

Adauga in cos

myStage Silver

Cadoul perfect pentru cei dragi

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher-cadou pentru achizitionarea biletelor la orice eveniment de pe mySTAGE!

80 lei

Adauga in cos

Pretul afisat este compus din valoarea fiscala a biletului si comisionul aplicat acestuia. Puteti vedea toate detaliile in pagina 'checkout', 'termenii si conditiile' site-ului sau in cosul dumneavoastra, dupa adaugarea biletelor.

Date disponibile

Urmaresti Urmareste

si te vom anunta cand vor fi spectacole noi

Urmatoarea data

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

{{rep.locuriRamase}} bilete ramase

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

Bilete de la {{rep.pret.min}} lei Cumpara ultimele bilete

{{rep.nicewd}}, {{rep.nicedate}} Bilete epuizate

{{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep.oras}}

Sectoare

{{rep.bileteCumparate}} bilete rezervate recent

{{rep.bileteCumparate}} bilet rezervat recent

{{sect.pret | currency:"":2}} lei Bilete epuizate

{{sect.desc}}
Selecteaza numarul de bilete dorite Total {{sect.pret*sect.selected | currency:"":2}} lei {{sect.locuri}} bilete ramase
-
+
Adauga in cos
Puteti adauga un numar maxim de bilete

Se cauta date disponibile...

{{ratings.average | number:1}}

Nota ta {{dv.myRating()}}/5

Evalueaza acest eveniment

Nota: {{ratings.average}}/5  De la {{ratings.count}} utilizatori
Fii primul care acorda o nota
Scrie un review

{{ratings.mine.text}}

{{ratings.mine.data}} Editeaza

Review-uri

Inchide

Review-uri

Inchide

Detalii

WORK. NO TRAVEL // live online

după volumele „Tur-retur" de Zoltán Rostás și Sorin Stoica

text: Mihaela Michailov

regie: Bobi Pricop

performeri: Dan Basu (video), Eduard Gabia (muzică) și Alex Călin, Nicoleta Lefter, Katia Pascariu, Alexandru Potocean (actori)

concept spațiu: Gabi Albu

cu participarea: Ovidiu Țichindeleanu și Mizdan


WORK. NO TRAVEL vorbește despre migrantele și migranții români pentru care munca în străinătate a devenit singura posibilitate de supraviețuire, în contextul economic post-1989, marcat de precarizare, privatizare masivă și provizorat social.

WORK. NO TRAVEL propune o reîntoarcere în prima decadă a migrației forței de muncă de după 1990 și investighează multiplele dislocări și relocări temporare ale celor plecați afară, condițiile de muncă, raporturile de putere și posibilele comunități salvatoare.

WORK. NO TRAVEL scanează fragmente din vieți trăite în nesiguranță și alienare, vieți improvizate care ajung să însemne un singur lucru: bani trimiși acasă pentru familie. Bani strânși cu sacrificii enorme. Bani greu de atins!

WORK. NO TRAVEL are la bază două volume de interviuri – "Tur-retur. Convorbiri despre munca în străinătate" -realizate de sociologii Zoltán Rostás și Sorin Stoica și publicate în 2006 la editura Curtea Veche.

WORK. NO TRAVEL vorbește azi, în mijlocul crizei sanitare mondiale, despre greutățile, nedreptățile și inegalitățile cu care cei plecați la muncă se confruntă iar și iar. Sunt istorii personale și politice despre reziliență, resurse limitate, lipsa unui viitor sigur.

Spectacolul a avut premiera pe 5 și 6 martie la Centrul Replika, București. După câteva zile s-a instaurat starea de urgență și pandemia a blocat, temporar, activitatea offline a spațiului și a echipei noastre. În aceste condiții, am creat varianta live online - o propunere inedită și intimă. Am adaptat conceptul inițial, încercând să nu pierdem contactul dintre artiști și public.

În pragul unei crize mondiale economice și politice, spectacolul nostru îndeamnă la solidarizare cu toți cei care migrează în căutarea unui loc de muncă.


Participarea este exclusiv online, pe platforma Zoom, și necesită o rezervare prealabilă. Aveți nevoie de un dispozitiv cu o conexiune bună la internet, cameră și microfon funcționale. Spectacolul este PARTICIPATIV. Veți primi un text pe care îl veți avea de citit în timpul spectacolului.


„Destinație necunoscută. Teatrul celor care pleacă" este un proiect de documentare, explorare artistică, producție și itinerare, care își propune realizarea unui spectacol de teatru pe o temă de maximă relevanță pentru transformările socio-economice și politice din România post 1989 – migrația forței de muncă. Proiectul cultural „Destinație necunoscută. Teatrul celor pleacă" își propune să aprofundeze și să dezvolte tema complexă a migrației forței de muncă prin intermediul unui spectacol creat de o echipă de artiste și artiști preocupate/ preocupați de teatrul realităților imediate. Acest spectacol se numește WORK. NO TRAVEL.


Proiect inițiat de Asociația ADO – Artă pentru Drepturile Omului, în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Atentie

Accesul in sala de spectacol se va face in ordinea achizitiei biletelor online, cu maxim 15 minute inainte de inceperea spectacolului.

{{usrt.type}}

Alte spectacole recomandate Vezi toate

{{sugg[0].name}}